Pirke's Favorietschijf

Pirke’s Favorietschijf vd week, 41-2022

today12 oktober 2022 14

Background
share close

AS vrijdagavond va 20.00 uur, oktoberfeest party met natuurlijk de

nieuwe Favorietschijf van de week (week 41-2022, uitzending 448 voor dj Pirke).

Wir Sind Spitze! – Bed of polka

Maak je oktoberfeestje nóg leuker met de nieuwe single van Wir Sind Spitze! De helden zitten deze maand vol met alle Oktoberfest feesten en nu als nieuwe Favorietschijf vd week ook nog eens extra vaak op radio-twilight.nl !

“ENERGIEK, VERRASSEND EN ENIG IN ZIJN SOORT!”

Zo is deze powerband uit de Zuid-Limbugse heuvels eigenlijk nog het best te omschrijven. Gooi de beste volksmuziek, dance, schlagers en de nieuwste hits samen in je cocktailshaker en je krijgt de unieke Wir sind SPITZE! Flavour! Tijdens hun concerten word je meegezogen in een interactieve show waarin humoristische acts zich in hoog tempo afwisselen met hun eigen mash-up brouwsels voorzien van dikke blazers en een vingervlugge accordeon. Natuurlijk mogen ook de Wir sind SPITZE! Dumpert Hits “Hey Rosie” en “Hey Kathy” niet ontbreken, en doordat deze 5 mannen zelf al jaren met hun poten in de muzikale modder staan, weten ze precies wat hun publiek op dat moment wil meemaken, waardoor geen enkel optreden hetzelfde is!

De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Previous post

Tip van Theet

Tip van Theet week 41-2022

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Klazina – Zing met mij'.Klazina (Jonker) (Stiens - 27 jaar). Is een enthousiaste en talentvolle zangeres die gek is op zingen en optreden. Als kind al was ze verliefd op de microfoon en zong ze uitbundig mee met nummers van Marianne Weber en nu komt ze wederom met een eigen levenslied.“De sound is echt mijn ding, lekker volks“, vertelt ze over haar single. […]

today11 oktober 2022 19

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%