Pirke's Favorietschijf

Pirke’s Favorietschijf vd week, 42-2022

today17 oktober 2022 20

Achtergrond
share close

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 42-2022, uitzending 449 voor dj Pirke).

Stimmung mit Peter – Ein festival der liebe

De oktoberfeesten zijn opnieuw losgebarsten en natuurlijk is Stimmung mit Peter, als een van de meest gevraagde en authentieke Duitse Schlager acts in Nederland, van de partij! Gehuld in onvervalste Duitse Klederdracht, zoals de super hotte Lederhose, zet der Peter ieder feest op sein Kopf! En de man timmert aan de weg; eerder was Peter tijdens de zomermaanden druk met zijn show in een bekend pretpark in Nederland en nu is het alweer tijd voor zijn eerste echte single EIN FESTIVAL DER LIEBE.

Deze Golden Oldie uit de jaren 70 (Jurgen Marcus) zit in een hip nieuw jasje en daarmee heeft Peter (oa Bennie Solo, De Sjonnies) het nummer uitgeroepen tot een echte feest-knaller! Je gaat ‘m geheid meezingen in je favoriete après-ski tent, vanaf de piste of op een Oktoberfest en ‘m nu al een ereplaatsje geven in je favo playlist!

Deze week ‘Favorietschijf vd week’ hier op www-radio-twilight.nl, eXtra vaak komt ‘Ein festival der liebe’ voorbij in onze uitzendingen, genieten dus!

De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Pirke’s Favorietschijf vd week, 41-2022

AS vrijdagavond va 20.00 uur, oktoberfeest party met natuurlijk de nieuwe Favorietschijf van de week (week 41-2022, uitzending 448 voor dj Pirke). Wir Sind Spitze! - Bed of polka Maak je oktoberfeestje nóg leuker met de nieuwe single van Wir Sind Spitze! De helden zitten deze maand vol met alle Oktoberfest feesten en nu als nieuwe Favorietschijf vd week ook nog eens extra vaak op radio-twilight.nl ! “ENERGIEK, VERRASSEND EN […]

today12 oktober 2022 13 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%