Pirke's Favorietschijf

Pirke’s Favorietschijf vd week, 43-2022

today26 oktober 2022 10

Achtergrond
share close

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 43-2022, uitzending 450 voor dj Pirke).

John Eeltink – Ik doe wat ik wil

John Eeltink brengt na 2 jaar weer een nieuwe single op de markt. Het betreft een cover van ‘Ik doe wat ik wil’ die door Emile Hartkamp en Riny Schreijenberg in 1998 voor zangeres Hanny hadden geschreven. 11 jaar later deed Rob Zorn het nog eens dunnetjes over. Hij had er, net zoals Hanny, een behoorlijke hit mee te pakken. Omdat beide singles nog steeds bij de Nederlandstalige radiostations te horen zijn, nam John contact op met het team van Sonic Solutions om er een hedendaagse versie van te maken met de toevoeging van accordeon- en trompet geluiden.

John:’ Ik weet zeker dat iedereen deze geweldige tekst mee kan zingen. Als ik begin met “Ik doe wat ik wil, ik wil wat ik doe. Wat een ander ook zegt, ach wat doet het er toe” gaat de rest vanzelf. Het was overigens ook weer de hoogste tijd om iets nieuws uit te brengen, maar ja, we weten allemaal wat daar de reden van is. Momenteel stromen de optredens weer binnen en daar ben ik heel erg blij mee.

Deze week ‘Favorietschijf vd week’ hier op www-radio-twilight.nl, eXtra vaak komt ‘Ik doe wat ik wil’ voorbij in onze uitzendingen, genieten dus!
De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.
Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!


Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Vorig bericht

Tip van Theet

Tip van Theet week 43-2022

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Bennie Bernal – Jij ziet me niet'.Bennie Bernal (Hellendoorn – 21 jr.) afkomstig uit het buurtschap Marle (gemeente Hellendoorn) hoorde een Engelstalig nummer en vond dat zo mooi dat hij daar wel graag een Nederlandse tekst op wilde laten maken. Samen met Joop Wulf, een lokale radio DJ die hem er op attendeerde om contact op te nemen met tekstschrijver en producer Roy […]

today24 oktober 2022 10

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%