Pirke's Favorietschijf

Pirke’s Favorietschijf vd week, 44-2022

today31 oktober 2022 42

Background
share close

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 44-2022, uitzending 451 voor dj Pirke).

Dirk Meeldijk – Bij jou

Met ‘Bij Jou’ presenteert Dirk Meeldijk weer een ouderwetse en authentieke Dirk Meeldijk kraker. In 2007 forceerde Dirk Meeldijk met de knaller ‘Ik Hou Van Het Leven’ zijn doorbraak en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige hitwezen.

Onlangs bereikte zijn hit ‘Vier Zomer Lang’ de gouden status en heeft inmiddels 10 miljoen streams op de teller. De nieuwe single ‘Bij Jou’ is met hetzelfde team tot stand gekomen; Ronald Moonen produceerde de track en Anita Haex-Scholtens wist wederom een tekst te schrijven die op Dirk’s lijf geschreven is. “Ik kan alleen maar liedjes vertolken die ik voel. Zo niet, dan wordt het niks. Anita weet altijd teksten te schrijven die me raken en die ik met heel mijn hart en ziel kan vertolken. Met ‘Bij Jou’ heeft ze wederom precies dat gedaan.” merkt de goedlachse volkszanger op bij de release van zijn nieuwe single.

Deze week ‘Favorietschijf vd week’ hier op www-radio-twilight.nl, eXtra vaak komt ‘Bij jou’ voorbij in onze uitzendingen, genieten dus!

De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Previous post

Pirke's Favorietschijf

Pirke’s Favorietschijf vd week, 43-2022

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 43-2022, uitzending 450 voor dj Pirke). John Eeltink - Ik doe wat ik wil John Eeltink brengt na 2 jaar weer een nieuwe single op de markt. Het betreft een cover van ‘Ik doe wat ik wil’ die door Emile Hartkamp en Riny Schreijenberg in 1998 voor zangeres Hanny hadden geschreven. 11 jaar later deed Rob Zorn het nog eens dunnetjes over. Hij had […]

today26 oktober 2022 11 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%