Shownieuws

Rutger van Barneveld geeft positieve boodschap mee aan luisteraar met HET IS NOOIT TE LAAT

today19 augustus 2022 33

Achtergrond
share close

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd” is het motto van de goedlachse Rutger van Barneveld. Dat motto klinkt voort in zijn nieuwe single Het Is Nooit Te Laat. De enthousiaste entertainer staat positief in het leven en kijkt graag naar de mooie dingen om ons heen, zelfs als het even wat minder gaat.

Ik vind het belangrijk om er elke dag weer het beste van te maken en om een stukje positiviteit naar de medemens uit te kunnen stralen. Natuurlijk zit het niet altijd mee. Dat hoort erbij en die tegenslagen heb ik ook zeker gekend. Toch zijn er ook veel mooie dingen in het leven en het is belangrijk om deze niet uit het oog te verliezen en het leven te vieren. Tot dusver zijn de reacties op de nieuwe single ook erg positiefIk heb Het Is Nooit Te Laat de afgelopen weken al meerdere keren tijdens mijn optredens gezongen en de reacties zijn erg goed. Zelfs bij de opnames van de videoclip in het centrum van Nijmegen zongen voorbijgangers hem meteen al mee, dus dat belooft veel goeds‘, aldus Rutger.

Het Is Nooit Te Laat is vanaf 19 augustus beschikbaar op de bekende streaming- en downloaddiensten.

Written by: Robert Vermeulen

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Pirke’s Favorietschijf vd week, 33-2022

Henk Damen - Jij hebt alles Henk Damen brengt zijn nieuwe single ‘Jij hebt alles’ uit, waarin Henk de (prille) liefde bezingt. “Iedereen herkent wel het gevoel dat je iemand ontmoet waarvan je meteen ondersteboven bent. ‘Jij hebt alles’ is echt een vrolijke, zomerse single en ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om mijn nieuwe single te kunnen delen!” aldus Henk. De single is de opvolger van ‘Op […]

today18 augustus 2022 30

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%