Shownieuws

Stefan van den Hout – voel de kracht van je liefde

today7 juli 2023 28

Background
share close

Jarenlang stond de carrière van Stefan van den Hout op een laag pitje en bleven de liedjes die hij nog wilde uitbrengen op de plank liggen. Die plannen veranderde toen hij in contact kwam met Jolanda Clement van zijn huidige platenlabel JC Records. Ruim drie maanden geleden bracht hij daar zijn nieuwe single Goud uit. De single verscheen in vele Playlisten en werd/wordt nog steeds volop gedraaid op de diverse radiozenders. Stefan was daar enorm blij mee en kreeg daardoor weer nieuwe energie om door te pakken. Vandaar dat er nu (drie maanden na de vorige release) een spiksplinternieuwe single verschijnt getiteld ’Voel de Kracht van je liefde’.
Het liedje wat geschreven en gecomponeerd is door goede vriend en collega Marco Haneveer (alias Marc Daniels) en opgenomen in de MD Studio in Tilburg lag al ruim 10 jaar op de planken en werd op verzoek van Stefans’s vrouw Amy doorgestuurd naar het platenlabel met de vraag wat zij ervan vond. Na 5 minuten kwam het enthousiaste antwoord: Prachtigggg…, niet meer twijfelen, gewoon uitbrengen! Stefan en Amy waren natuurlijk dolblij dat hun favoriete liedje eindelijk werd uitgebracht en hopen dan ook dat dit liedje wederom goed wordt opgepakt en veelvuldig gedraaid zal gaan worden bij de radiozenders.

Written by: Radio-Twilight Redactie

Rate it

Previous post

Shownieuws

Johan Heeren – juanita

De Roosendaalse zanger Johan Heeren die eind 2023 zijn 25 jarig jubileum viert is inmiddels geen onbekende meer in de muziekwereld. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland was en is Johan regelmatig te vinden op diverse feesten, partijen en evenementen. Met vele grote namen deelde hij bijna wekelijks het podium, en we kunnen dan ook met recht zeggen dat hij zijn sporen in de muziek meer dan […]

today7 juli 2023 33 1 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%