Shownieuws

Suzie Roose – ik weet zeker dat ik win

today11 maart 2023 12

Background
share close

Na een wat stillere periode keert de Roosendaalse zangeres Suzie Roose terug met een kneiter van een single ‘Ik Weet Zeker Dat Ik Win’.  Hiervoor dook de getalenteerde zangeres de studio in met het bekende producers-team Sonic Solutions, met een geweldig resultaat tot gevolg. “Ik ben hartstikke blij met mijn nieuwe single en hoop dat deze in de smaak valt. Ik wil nu ook doorpakken en achter de schermen zijn we al bezig met een opvolger, want ik heb nu de smaak te pakken” vertelt de goedlachse zangeres. Pascal de Vormer schreef speciaal voor Suzie een passende tekst.

Written by: Radio-Twilight Redactie

Rate it

Previous post

Tip van Theet

Tip van Theet week 10-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Gio Swikker – Jouw lach maakt alles mooier'.Gio Swikker (Den Haag – 19 jr.) verwierf vooral bekendheid als het jongste talent uit de SBS reality serie ‘Ik Geloof In Mij’ (waarvan we natuurlijk ook Rutger van Barneveld kennen welke onlangs nog de Tip van Theet had).Gio zijn single ‘Laat je gaan’ uit 2020 (origineel Willem Barth) ging viral op TikTok en groeide uit […]

today6 maart 2023 8

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%