Shownieuws

Tinus Hoekstra kiest voor Jannes Produkties en presenteert vrolijk klinkende single Losgaan

today3 augustus 2022 344

Achtergrond
share close

In de ruim 12 jaar dat Tinus Hoekstra als zanger door het leven gaat heeft hij al een behoorlijk aantal singles uitgebracht. Met name het duet Ik kom je halen dat Tinus opnam met Piet JR en zijn solosingle Doe het dan hebben hem absoluut geen windeieren gelegd. Qua optredens heeft de uit Doetinchem afkomstige entertainer geen klagen. In alle windstreken van Nederland weet men hem te vinden. Met z’n nieuwe zomersingle Losgaan die bij Jannes Produkties verschijnt laat hij horen dat hij echt van alle markten thuis is. Bovendien is dat ook te bewonderen in de professionele clip die geproduceerd is door Frank Swenne i.o.v. van Apex Audio Visuals.

Naast Jannes, Harm Wolters, Grad Damen en Robert Pouwels is Tinus Hoeksta de vijfde artiest die met dit platenlabel gaat samenwerken. Tinus kwam onlangs tijdens een optreden met Jannes in gesprek die aangaf dat hij hem graag op zijn label wilde onderbrengen. Tinus hoefde daar niet al te lang over na te denken.

Zo’n kans krijg je niet vaak. Ik ken Jannes eigenlijk al een behoorlijke lange tijd en hij is ondertussen een vriend van me geworden. Gelukkig heb ik de stap gemaakt om naar Jannes Produkties te gaan en moet eerlijk zeggen dat het nieuwe liedje een top-productie is geworden. Ik kreeg de vrije hand m.b.t. de opnamestudio. Omdat Harry Gerritsen in het verleden wel eens leuke orkestbanden en remixen voor mij had gemaakt, nam ik contact met hem op. Een groot voordeel is ook dat ik binnen 10 minuten in de studio te Didam ben vanuit mijn eigen woonplaats. Ik opperde het plan dat ik een oude hit van Mr. Vegas nieuw leven in wilde blazen. Die melodie sprak mij erg aan en met de toevoeging van moderne invloeden én de accordeonpartijen die zijn ingespeeld door Manfred Jongenelis knalt het van alle kanten. De Nederlandstalige tekst is geschreven door Linda Barbee en Judith Peters. Het is wel heel iets anders dan wat men van mij gewend is, maar deze stijl vind ik prima bij mij passen. Deze mening deelt Jannes ook, aldus Tinus.

Losgaan! verschijnt bij Jannes Produkties. De clip is te bewonderen op Youtube en de socials van Tinus Hoekstra.

Written by: Robert Vermeulen

Rate it

Vorig bericht

Shownieuws

Vroeger kindsterretje Wilma en broer Henny Thijssen nemen droomduet op als afsluiting van roemrijke carrière

Het ging er tijdens de opnamen uiterst emotioneel aan toe. Wilma Landkroon weegt nog maar 40 kilo en moest tijdens het zingen door haar broer Henny Thijssen worden ondersteund. Maar de opnamen zijn intussen achter de rug: een droom die uitkomt, als afsluiting van een roemrijke carrière. Al laat de single 'Onze Liefde' nog wel heel even op zich wachten. Ze zijn broer en zus, zijn beiden geboren en getogen […]

today2 augustus 2022 336 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%