Tip van Theet

Tip van Theet week 01-2023

today2 januari 2023 9

Achtergrond
share close

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Jan Booi – Waarom ben je niet van mij?’

Jan Booi (Sneek – 24 jr.) is een jonge enthousiaste zanger van het Nederlandstalige repertoire.

Dat 2023 hét jaar van Jan Booi zal worden staat als een paal boven water. Hij heeft sinds 2020 i.s.m. producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio al een aantal succesvolle liedjes gelanceerd.
Opvallend is wel dat zijn debuutsingle ‘Ze blijft maar draaien’ meteen bingo was. Voor Jan was dat echt een droomstart. Elke maand wordt deze plaat nog duizenden keren gestreamd op allerlei portals. Jan heeft daarna wel gemerkt dat het niet mee valt om dat succes te continueren.

Toch denkt het team rondom Jan dat zijn nieuwste wapenfeit ‘Waarom ben je niet van mij?‘ die lat kan aantikken. Met deze vernieuwende sound luidt Jan een nieuwe fase van z’n muzikale carrière in.

‘Waarom ben je niet van mij?’ is een lekkere goed in het gehoor liggende uptempoplaat welke uitstekend bij hem past. Frank Verkooyen heeft de muziek gemaakt en Femke Reuvers is verantwoordelijk voor de tekst. Alle instrumenten waaronder de accordeon, gitaren en blazers zijn live ingespeeld door topmuzikanten. Kwaliteit staat bij Jan bovenaan.

Hij werkt overigens ook toe naar een album die medio dit jaar zal verschijnen. Aan de laatste 4 tracks, die nog moeten opgenomen, wordt op korte termijn de laatste hand gelegd. Jan is in het noorden van Nederland al erg populair en het team kijkt er niet raar van op dat zijn populariteit zich als een olievlek over Nederland zal verspreiden.

Jan Booi, deze week de nieuwe Tip van Theet.

Luister en oordeel zelf, vanaf a.s. donderdag 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

NIEUWE FAVORIETSCHIJF VAN DE WEEK (WEEK 52-2022)

Marco Talsma - Ga nooit meer van huis Het zingen van gezellige oude Nederlandstalige liedjes is iets wat Marco Talsma (Beverwijk, 55) in huiselijke kring al vele jaren graag doet. Zijn vrouw Kitty vond het leuk dat hij deze hobby had, maar zag het niet zitten dat Marco elk weekend de hort op zou gaan en zij alleen met de kinderen thuis zou blijven. Dat begreep Marco natuurlijk ook en […]

today28 december 2022 13 2


0%