Tip van Theet

Tip van Theet week 01-2024

today1 januari 2024 3

Background
share close

Tip van Theet week 01-2024

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Frans Duijts – Kilometervreters’

Frans Duijts (Tiel – 44 jr.) begon zijn zangcarrière als imitator van André Hazes.
In 2008 scoorde hij zijn eerste echte hit met het liedje ‘Jij denkt maar dat jij alles mag van mij’, een door Pierre Kartner geschreven nummer.
Het origineel hiervan werd in 1985 opgenomen door de Vlaamse zangeres Marleen. Deze single stond een half jaar genoteerd in de hitlijsten en werd in 2009 uitgeroepen tot de meest gedraaide Nederpop hit in de horeca. Na dit succes besloot Frans zich te gaan richten op een eigen zangcarrière.

Op 14 december is het de Dag van de vrachtwagenchauffeur. Om deze hardwerkende helden te eren heeft Frans Duijts op verzoek van de West-Friese logistiek dienstverlener Simon Loos een ode aan de vrachtwagenchauffeurs geschreven.
Frans reageerde direct enthousiast op dit verzoek en dook met drie man de studio in en kwam weer naar buiten met een vrolijke meezinger met een aanstekelijke melodie en een pakkende tekst, Kilometervreters!
Elke dag dragen zij er aan bij dat de winkelschappen weer op tijd gevuld zijn en distributiecentra bevoorraad worden en zo ervoor zorgen dat onze koelkasten gevuld zijn, er brood op de plank ligt en er bier uit de tap stroomt.

Wellicht een nieuwe ‘Met de vlam in de pijp’? Deze hit van Henk Wijngaard dateert uit 1978, dus het zou onderhand wel eens kunnen.

Luister mee en oordeel zelf, a.s. donderdag vanaf 20.00 uur de Tip van Theet op www.radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 52-2023)

Mike Noye FT Party Dj Rudie Jansen - Hitmedley De uit Tilburg afkomstige zanger Mike Noye timmert alweer 10 jaar aan de weg. Dit vierde hij onlangs met de release van zijn eerste album ‘Bijna Alles – 10 Jaar Mike Noye’ met daarop een overzicht van zijn singles van de afgelopen 10 jaar. Als bonus staat er ook een exclusieve Hitmedley op dit album, welke nu op veler verzoek ook […]

today26 december 2023 6


0%