Tip van Theet

Tip van Theet week 02-2024

today8 januari 2024 2

Background
share close

Tip van Theet week 02-2024

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Robert Pater – Jaren komen jaren gaan’.

Robert Pater (Raalte – 35 jr.) levert met ‘Jaren komen jaren gaan’ wederom een pracht singel af, een fantastisch begin van het nieuwe jaar dus!
Voor de singel dook Robert de studio in met Randy Watzeels en werd er nieuw leven geblazen in de oude hit van Koos Alberts (Koos in duet met dochter Christa) uit 1985. Uiteraard is het geheel weer voorzien van de bekende Robert Pater-sound en heeft Robert naar ons idee met deze wederom een potentiele hit in handen.

Robert verbreedt met deze uptempo kroegen hit zijn repertoire binnen de volksmuziek. Op het nummer laat Robert horen wat voor een stem hij in huis heeft. Naar verwachting zal Robert met dit liedje ook weer een grote hit scoren.

Na zijn hits als ‘Eenzaam en alleen’, ‘Gina’, ‘Alleen vannacht’ en ‘El Bandido’ is Robert niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige lijsten.

Robert is al sinds zijn jeugdjaren al actief bezig met muziek. Hij is inmiddels fulltime zanger en treedt veel op door heel het land en vooral op bruiloften, feesten en in cafeetjes is Robert een veel geboekte artiest.
Zijn carrière schoot in de afgelopen jaren als een komeet omhoog, met vele hit noteringen in de hitlijsten en de nominaties voor een BUMA NL Award voor ‘Grootste Talent’ en voor ‘Beste Album’. Kortom, niemand kan om Robert Pater heen!

Deze week dus de nieuwe Tip van Theet. A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 02-2024)

Ben Kok - Ik wil jou In het voorjaar van 1979 produceerde Peter Koelewijn voor Polle Eduard de bescheiden hit ‘Ik wil jou’. Het nummer dat over de aanbeden jongedame Meta gaat, was met grote regelmaat onderdeel van het repertoire in de rock scene bands waar Ben Kok deel vanuit maakte en nog steeds maakt. Naast zijn, best wel succesvolle solocarrière, staat hij frequent met een band op het podium. […]

today8 januari 2024 3


0%