Tip van Theet

Tip van Theet week 03-2024

today15 januari 2024 2

Background
share close

Tip van Theet week 03-2024


Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Joy Woelders – Huis op de wolken’.

Joy Woelders (Hardenberg – 38 jr.) is geboren in Groningen en is onder andere bekend van vrolijke en positieve nummers en daar past ‘Huis op de wolken’ dan ook perfect tussen. Vanaf de eerste tonen is het raak en neemt Joy je mee op reis in dit schitterende liefdesverhaal met een prachtige boodschap.
Deze nieuwe single verteld het verhaal van een man die fantaseert over het bouwen van een huis op de wolken waar hij en zijn geliefde samen gelukkig kunnen zijn. Hij neemt haar mee op reis door zijn gedachten en is haar piloot op deze bijzondere reis. Een reis gemaakt op de vleugels van de liefde…

Als je zoveel van iemand houdt zal dit zeker heel herkenbaar zijn en dat is in Joy zijn geval zeker waar. Het is niet alleen een prachtig verhaal, na één keer luisteren zing je het nummer al mee! Met de vrolijke en opzwepende klanken is het een nummer geworden wat een breed publiek zal gaan aanspreken, muziek van deze tijd, aldus Joy.

Voor het opnemen van het nummer dat is geschreven en eerder uitgebracht door Adriaan Drost (2011) werkte Joy Woelders voor het eerst samen met producer Dylan van der Feen van de The Office Studio en Joy is meer dan tevreden met het fraaie resultaat.

Deze week dus de nieuwe Tip van Theet. A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 03-2024)

Jeffrey Kuijpers - Vet gezellig Jeffrey Kuipers presenteerde afgelopen oktober zijn nieuwste single: ‘Vet Gezellig’. Met zijn kenmerkende charme en aanstekelijke humor brengt de disco diva met een grote knipoog een ode aan zijn levensstijl. Veel gezelligheid in de horeca en regelmatig ‘een vette bek’ scoren. Het artiesten-dieet is al jaren een struggle voor de volslanke zanger. ‘Vet Gezellig’ Ja wat moet ik daar nou over zeggen? Het nummer is […]

today15 januari 2024 3


0%