Tip van Theet

Tip van Theet week 05-2024

today29 januari 2024 8

Background
share close

Tip van Theet week 05-2024

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Devon Donovan – Altijd van jou zijn’.

Devon Donovan (Haarlem – 31 jr.) is geboren in Rijsenhout (nabij Aalsmeer).
Devon timmert al een tijdje aan de weg, zo was hij in 2015 lid van de Boyband ‘Storm’, met o.a. de singles ‘Jij laat me vliegen’, ‘Ga ga ga’ en ‘Voor eeuwig’.

Tijdens deze periode deed Devon ook een acteer opleiding en hierdoor figureerde hij in verschillende producties. Tijdens al zijn activiteiten bleek dat het presenteren en aankondigen Devon ook in het bloed zit. Van alle markten thuis dus.

Tijdens een editie van een talentenjacht in Brabant was een producer van Devon zijn huidige label ook aanwezig. Devon had van dit evenement de presentatie in handen. Het viel de producer op dat Devon met flair presenteerde en ook nog eens lekker kon zingen. Een aantal maanden later zong Devon zijn eerste single in en inmiddels is hij toe aan zijn tweede singel.

Devon komt nu met de nieuwe single ‘Altijd van jou zijn’ een heerlijk uptempo nummer naar een idee van de producer Jordan.
Het nummer is een cover, zangeres Antje Monteiro bracht het in 2008 ook uit (titel: Jij zal altijd van mij zijn) en is geschreven door Tony Neef.
Samen met producer Brad Grobler is er nu een nieuw arrangement van gemaakt.

Deze week dus de nieuwe Tip van Theet. A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 05-2024)

Michael Reins - Een keer was te veel Na zijn debuut singel 'Jou blijf je kussen' die afgelopen augustus uit kwam is Michael Reins (Deventer, 49) opnieuw de studio ingedoken.??????????????????????????????????????????????Samen met Frank Verkooyen van The Boom! music studio maakte hij een waardige opvolger. Lekker uptempo en daar houden wij bij Twilight van.......... Deze single is nu dus Favorietschijf vd week, en hoor je deze week eXtra vaak op www.radio-twilight.nl Luister […]

today29 januari 2024 9


0%