Tip van Theet

Tip van Theet week 06-2024

today5 februari 2024 11

Background
share close

Tip van Theet week 06-2024

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Maikel ten Voorde – Nooit meer voorbij’.

Maikel ten Voorde (Enschede – 34 jr.) was vanaf jongs af aan altijd al bezig met muziek. Naast zingen is Maikel ook nog druk met het ontwikkelen van software applicaties. In 2007 bracht hij zijn eerste single uit en in 2011 ontving hij zijn eerste platina plaat voor de verkoop van meer dan 30.000 singles.

In de jaren die daarop volgde bracht hij diverse singles uit en won hij het programma Beat-it op SBS6. In 2023 veranderde Maikel van muzikale koers en kwam hij met ‘Amsterdammertje’, een feesthit die het nog altijd erg goed doet in de kroegen en feesttenten.

Na het succes van ‘Amsterdammertje’, is Maikel ten Voorde nu terug met een betoverend nieuw nummer: ’Nooit meer voorbij’. In dit lied deelt Maikel zijn kijk op liefde en de blijvende impact ervan op iemands leven. De tekst is geschreven door Maikel zelf en de muziek componeerde Maikel te samen met Niels Lingbeek.

In samenwerking met producer Niels Lingbeek wil Maikel met dit nummer niet alleen zijn muzikale veelzijdigheid laten zien, maar ook iets betekenisvols achterlaten. Naast dat ‘Nooit meer voorbij’ een gevoelige snaar weet te raken, zit de muziek bruisend en vol energie in elkaar.

Deze week dus de nieuwe Tip van Theet. A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 06-2024)

Senna - Je had me voor even Het levenslied zit in Senna’s bloed; al van kinds af aan zingt ze mee met André Hazes en andere Nederlandstalige artiesten. Senna (Helmond, 19) weet al op jonge leeftijd meerdere talentenjachten op haar naam te zetten en is sindsdien een graag geziene artiest in het live-circuit. Ze doet dan ook niets liever dan optreden. Met haar nieuwe single ‘Je Had Me Voor Even’ […]

today5 februari 2024 8


0%