Tip van Theet

Tip van Theet week 07-2023

today14 februari 2023 13

Achtergrond
share close

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Rutger van Barneveld – Malle Pietje’.

Rutger van Barneveld (Maasbommel – 32 jr) is geboren in Tiel en staat sinds 2002 al op de planken. Na zijn deelname aan het tv-programma ‘Ik geloof in mij’ is Rutger in één klap een bekende Nederlander.
De keerzijde van zijn deelname is echter wel dat veel mensen een beeld van Rutger hebben dat niet altijd kloppend is met de werkelijkheid.

“Het is televisie en dan worden dingen natuurlijk vaak wat anders neergezet of uitvergroot. Om mijn onhandigheid kan ik bijvoorbeeld ook vaak in een deuk liggen. Het gestuntel met de geluidsman tot aan autopech heeft ook bijgedragen aan een bepaalde beeldvorming. Mensen zullen altijd iets van je vinden. Dat is nou eenmaal zo. Mijn advies is dan ook: laat ze lekker praten. Ik doe dit op mijn eigen manier en ik probeer me niet zo veel aan te trekken van wat er om mij heen gebeurt, want ik ben Malle Pietje niet!”, aldus Rutger met een grote glimlach.

Zijn single ‘Helena (versie) 2.0’ (het origineel bracht hij al uit in 2011) groeide uit tot een gigantische hit en daarmee was de doorbraak van Rutger van Barneveld een feit. Na de opvolgers “Ik zie de liefde” (TvT week 07-2022), “Dikke 10” (week 22-2022), ‘Het is nooit te laat’ (week 34-2022) en ‘Kerst vier je met elkaar’ (week 50-2022) is het nu alweer de hoogste tijd voor de volgende hit van deze vrolijke en goedlachse Gelderlander; ‘Malle Pietje’.

De plaat welke afkomstig is uit de koker van vader en zoon Hartkamp (Emile en Michael Hartkamp) en is wederom een lekkere uptempo meezinger. En u weet, daar houden we van!

Deze week dus verkozen tot de nieuwe Tip van Theet en a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 4 t/m 7-2023, uitzending 460 voor dj Pirke).

Jan Biggel - Als bij ons d'n haon weer kraait Jawel, onze grote vriend Jan “'Ons moeder zeej nog” Biggel doet ook weer mee. Ook hij brengt ons een lekkere carnavalsknaller waarvoor we wel even het kippenhok in moeten om kennis te maken met zijn iets wat hitsige haan.... Jan (van den Biggelaar, 58, Liempde) neemt ons mee in de wereld van een haan die het doet als een konijn […]

today23 januari 2023 7


0%