Tip van Theet

Tip van Theet week 07-2024

today12 februari 2024 10

Background
share close

Tip van Theet week 07-2024

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Djason Janssen – Weet niet eens je naam’.

Djason Janssen (Velp – 22 jr.) werkt in het dagelijks leven met veel plezier als timmerman en inmiddels timmert hij ook al een aantal jaartjes aan de weg in de Nederlandstalige muziekwereld. Zingen doet Djason al van kleins af aan en toen hij 10 jaar oud was nam hij reeds een nummer op bij Studio Frank van Etten.

Inmiddels is hij toe aan zijn vierde single ‘Weet niet eens je naam’ waarmee hij zijn repertoire weer verder laat groeien. Met name dansbare nummers zingt hij graag op de bühne en dat levert hem over het algemeen leuke reacties op. Djason was eigenlijk van plan om een cover op te nemen, maar producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio uit De Meern had heel iets anders voor hem in petto. Frank had namelijk samen met één van zijn vaste tekstschrijvers, Björn de Leijer, een feestnummer van jewelste geproduceerd en deze vond hij zeer geschikt voor het jonge talent uit Velp (Arnhem).

Djason: “Frank wist mij met de demo inderdaad te overtuigen. Het feestgehalte in deze foxtrot is bijzonder hoog en ook de toevoeging van de heerlijke accordeonklanken zorgen voor de juiste stemming. Wat dat betreft ben ik heel blij met Frank Verkooyen. Hij zit natuurlijk al vele jaren in het vak en weet heel goed welke stijl het beste bij de artiesten in z’n stal past.

Ondertussen ben ik iets meer dan twee jaar bezig met mijn zangcarrière en had als streven om binnen vijf jaar een eigen herkenbare sound te creëren. We zitten nu al op de goede weg. Als deze single me ook meer naamsbekendheid oplevert en ervoor zorgt dat ik optredens krijg buiten de provinciegrenzen, dan kan mijn geluk niet op”, aldus Djason.

Deze week dus de nieuwe Tip van Theet. A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 07-2024)

Rudy de Wit - Besodemieterd Rudy de Wit is terug met een geweldige nieuwe feestknaller, getiteld ‘Besodemieterd’. Met deze absolute meezinger laat Rudy weer een andere kant van zich horen. Rudy de Wit kennen we natuurlijk allemaal van grote hits zoals ‘Ga Met Me Mee’, ‘Sweet Love’, ‘Kom Bij Mij’, ‘Oh Jij Ja Jij’ e.v.a.. Voor de nieuwe single ‘Besodemieterd’ dook hij de studio in van Kees Tel, waar Rudy […]

today12 februari 2024 5


0%