Tip van Theet

Tip van Theet week 08-2024

today19 februari 2024 5

Background
share close

Tip van Theet week 08-2024

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Dennis van Dam – Zaterdagavond’.

Dennis van Dam (Hellendoorn – 44 jr.) is geboren in Almelo en is in het dagelijkse leven een goedlachse horecaondernemer.
Hij zingt al sinds zijn 15de, had succes op Mega Piraten Festivals, maar ruilde dat in voor een carrière in de horeca. Dennis blijft echter dol op een feestje en op zingen.

De Hellendoorner is niet alleen een succesvolle horecaondernemer, maar ook een begenadigd zanger. Deze ‘Helderse Jannes’ werkt hard aan een muzikale carrière en presenteert wederom een nieuwe single; ‘Zaterdagavond’.
Na ‘C’est La Vie’, ‘Loco Loco’, ‘Ik heb je niet de hemel beloofd’, ‘Mucho Cerveza’, ‘Bella Helena’ en ‘Kom sla je arm om heen’ wederom een mooie nieuwe single.

Voor deze single reisde Dennis af naar Friesland, naar de studio van Dylan van der Feen. Samen maakten ze van ‘Zaterdagavond’ deze geweldige feestplaat!

De nieuwe single is tevens een mooi eerbetoon aan Pierre Kartner, de tekstschrijver van het nummer. Bij de heerlijke hedendaagse uitvoering van Dennis staat vanaf seconde 1 de zaal op z’n kop, dat is tijdens Carnaval al wel gebleken.

Wederom een mooie Tip van Theet deze week.
Luister mee en oordeel zelf, a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 08-2024)

Justen de Wildt - Schoonheid 2024 moet hét jaar worden voor Justen de Wildt (Veenendaal, 20). In 2023 maakte de zanger al grote stappen door een samenwerking aan te gaan met platenlabel Smaragd Music en boekingskantoor Lukassen. Daarnaast treedt hij op door heel het land en wordt zijn eigen repertoire steeds populairder waaronder zijn hit ‘Esmeralda’. Met zijn nieuwe single ‘Schoonheid’ laat hij opnieuw horen dat hij als geen ander […]

today19 februari 2024 5


0%