Tip van Theet

Tip van Theet week 09-2023

today27 februari 2023 4

Achtergrond
share close

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Robert Pater – Alleen vannacht’.

Robert Pater (Raalte – 34 jr.) heeft wederom een fantastische singel gelanceerd, ‘Alleen vannacht’.

Robert is al sinds zijn jeugdjaren al actief bezig met muziek. Hij is inmiddels fulltime zanger en treedt veel op door heel het land en vooral op bruiloften, feesten en in cafeetjes is Robert een veel geboekte artiest.
Zijn carrière schoot in de afgelopen jaren als een komeet omhoog, met vele hit noteringen in de hitlijsten en de nominaties voor een BUMA NL Award voor ‘Grootste Talent’ en voor ‘Beste Album’.

Voor de nieuwe single ‘Alleen vannacht’ dook Robert wederom de studio in met zijn vaste producer Harald Queens. Samen werd er nieuw leven geblazen in een oud nummer van Corry Konings. Het nummer werd in 1996 geschreven door Henk van Broekhoven (John Spencer) en is een minder bekend liedje van Corry.

Uiteraard is het geheel nu voorzien van de bekende Robert Pater-sound en heeft Robert met deze pracht uitvoering wederom een grote hit in handen. Zoals we dat van Robert Pater en Harald Queens gewend zijn is het weer een lekker uptempo nummer geworden, hit garantie dus!

Deze week dus de nieuwe Tip van Theet. A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Shownieuws

Robert Pater – alleen vannacht

Met Alleen Vannacht levert de populaire zanger Robert Pater een nieuwe kraker van jewelste af en dendert de hit-trein voort. Dit lied, geschreven door Henk van Broekhoven (John Spencer), is weer in het befaamde Robert Pater jasje gestoken.

today25 februari 2023 14


0%