Tip van Theet

Tip van Theet week 09-2024

today26 februari 2024 10

Background
share close

Tip van Theet week 09-2024

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Jan van Est – Heb jij ook zo’n raar gevoel’.

Jan van Est (Dordrecht – 42 jr.) treed al bijna 30 jaar op in het hele land. Jan is een ras-entertainer, gezegend met een geweldig, warm stemgeluid.

Jan bracht een aantal zeer succesvolle singles uit zoals: ‘Kleine jongen’, ‘Er gaat een trein naar niemands land’, ‘Lieveling’, ‘Ik wil maar kijken’, ‘Wat jij verwachtte’, Dan gaan de lichten aan’ en ‘Jij laat me leven’ (TvT 2017). Maar ook nam hij een gevoelige plaat op ‘Nu loop je mij voorbij’ (TvT 2016), een mooi nummer waarin hij zingt over voorbije liefde en verdriet.

Jan van Est is nu een nieuwe samenwerking aangegaan met platenlabel Smaragd Music en lanceert meteen zijn nieuwe single ‘Heb jij ook zo’n raar gevoel’.
Het is het startschot van een nieuwe periode die voor de zanger aanbreekt waarin er hard verder gebouwd gaat worden aan de carrière van de zanger die al bijna 30 jaar actief is en waarin hij zijn sporen inmiddels dik heeft verdient.

Deze singel is een bewerking van de gelijknamige singel welke al in 1997 door Dario werd uitgebracht. Het nummer, geschreven door C. Astellanos en A. Sarmayento werd door Dario van een Nederlandse tekst voorzien. Ook Rob van Daal bracht hem een 5 jaar later nog eens uit en nu was het de beurt aan het team van Sonic Solutions. Zij staken het nummer in een hedendaags en uptempo jasje.

‘Ik kijk er erg naar uit om samen met het team verder te bouwen aan mijn carrière en daar hoort natuurlijk veel muziek bij’ aldus Jan.

Met zijn nieuwe single laat Jan meteen zijn intenties horen, vrolijke muziek waar lekker op gedanst kan worden en keihard kan worden meegezongen!

Wederom een mooie Tip van Theet deze week.
Luister mee en oordeel zelf, a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Tip van Theet

Tip van Theet week 08-2024

Tip van Theet week 08-2024 Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Dennis van Dam – Zaterdagavond'.Dennis van Dam (Hellendoorn – 44 jr.) is geboren in Almelo en is in het dagelijkse leven een goedlachse horecaondernemer.Hij zingt al sinds zijn 15de, had succes op Mega Piraten Festivals, maar ruilde dat in voor een carrière in de horeca. Dennis blijft echter dol op een feestje en op zingen.De Hellendoorner is niet […]

today19 februari 2024 5


0%