Tip van Theet

Tip van Theet week 10-2023

today6 maart 2023 8

Achtergrond
share close

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Gio Swikker – Jouw lach maakt alles mooier’.

Gio Swikker (Den Haag – 19 jr.) verwierf vooral bekendheid als het jongste talent uit de SBS reality serie ‘Ik Geloof In Mij’ (waarvan we natuurlijk ook Rutger van Barneveld kennen welke onlangs nog de Tip van Theet had).

Gio zijn single ‘Laat je gaan’ uit 2020 (origineel Willem Barth) ging viral op TikTok en groeide uit tot een grote hit. Gio acteerde in de film ‘New Kids’ en de drama serie ‘Odds’, en daarmee had Gio zijn eerste rollen als acteur te pakken. 

Nu is het tijd voor de nieuwe single van Gio Swikker, ‘Jouw lach maakt alles mooier’; een heerlijke zomerse en dansbare track boordevol Latin invloeden, welke geproduceerd is door Sonic Solutions.
Hiermee bewijst Gio wederom een van de meest belovende artiesten van Nederland te zijn en heeft hij een single in handen met heuse hit potentie. 

Deze week dus de nieuwe Tip van Theet. A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 10-2023)

Bertus Sipma - Was het die nacht Bertus Sipma is geboren op 5 Augustus 1989 in het Friese Twijzelerheide. Al vroeg in zijn kinderjaren wist Bertus het al, hij wilde later ‘Artiest’ worden. Op zijn zesde stond hij al op de bühne, tijdens de playbackshow. Van zijn eerst verdiende geld kocht hij zijn eerste microfoon, en zong thuis mee met het Nederlandse lied. In 2008 kwam zijn eerste CD uit […]

today6 maart 2023 7


0%