Tip van Theet

Tip van Theet week 10-2024

today4 maart 2024 8

Background
share close

Tip van Theet week 10-2024

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Bob Offenberg – Dat kleine dorpscafe’.

Bob Offenberg (Schiedam – 27 jr.) wist al op jonge leeftijd wat hij wilde gaan doen, hij wilde zingen. Vanaf jonge leeftijd zong hij dan ook al alles mee zowel in het Nederlands als in andere talen. Of je dat op 3 jarige leeftijd al serieus kon nemen…….? Zeker was wel dat hij veel van muziek hield. Met zijn draagbare zanginstallatie ging hij dan ook vaak op pad om voor de mensen in de buurt liedjes te zingen. Hij verbaasde dan ook vele mensen door op 4 jarige leeftijd tijdens de jaarlijkse playbackshow op de camping het liedje “Que si, que no” van Jody Bernal live ten gehore te brengen. Zijn eerste optreden voor publiek was een feit.

Uiteindelijk leiden dit in 2004 tot zijn debuut singel (‘Een jongen van de straat’) en in 2005 een album (‘Dansen’) en de definitieve start van zijn muzikale carrière.

Inmiddels zit Bob dus ondanks zijn nog jonge leeftijd al 20 jaar in het vak! Bob start dit jubileumjaar meteen goed met een mooie nieuwe single, genaamd ‘Dat kleine dorpscafe’. De singel maakte hij samen met zijn nieuwe maar toch vertrouwde team van Smaragd Music, het team waarmee het ook ooit begon. De productie van de nieuwe single is gedaan door Manfred Jongenelis.
Bob: ‘Eigenlijk kwam de in België woonachtige tekstschrijfster Christiane van Hoof per toeval op mijn pad. Ik hoorde in de wandelgangen dat zij dit betreffende liedje had geschreven en nam contact met haar op. Nadat ik de tekst en de melodielijn te horen kreeg steeg mijn enthousiasme. Muzikaal gezien is het nummer een typische volkse track verpakt in een pakkende, dansbare productie. Het tempo ligt lekker hoog en het geheel is opzwepend. Al met al past het perfect in mijn repertoire”, aldus Bob.

Wederom een mooie Tip van Theet deze week.
Luister mee en oordeel zelf, a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 10-2024)

Justin Tonnema - Kijk mij nu gaan Velen zullen Justin nog wel kennen. De in Enschede geboren zanger maar tegenwoordig wonende in het mooie en gezellige Borne, stond op jonge leeftijd al regelmatig op het Mega Piraten Festijn, bij de Regio Tap en was destijds talent van de maand bij Sterren.NL. Na een aantal singles te hebben uitgebracht is Justin tot vorig jaar gestopt met zingen. Na zijn comeback, wat […]

today4 maart 2024 6


0%