Tip van Theet

Tip van Theet week 11-2024

today11 maart 2024 15

Background
share close

Tip van Theet week 11-2024

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Jack Elmondo – Andrea’.

Jack Elmondo (’s Hertogenbosch – 41 jr.) groeit op in een zeer muzikale omgeving.

Hij heeft in het verleden al diversen singles uitgebracht en kwam op het idee om een oud succes nieuw leven in te blazen. Het gaat om een echte Schlager getiteld ‘Andrea’ geschreven door Hans van Wiggen en Ad Kramer. De nieuwe single van Jack Elmondo is dit keer opgenomen bij Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio in De Meern. Frank heeft op voortreffelijke wijze een nieuw arrangement vervaardigd van deze tijd.

Jack: “Ik ken Frank als zanger natuurlijk al heel wat jaren en weet dat hij producer ook tal van grote hits op naam heeft staan die hij voor veel artiesten heeft gemaakt. Met name de woorden ’The Boom!’, die deel uitmaken van zijn studionaam, spraken mij erg aan. Als je deze nieuwe versie hoort dan begrijp je waarschijnlijk ook waarom. Er is een enorme explosie van geluiden die als ware deze plaat laten ontploffen. Vooral de accordeonklanken die zijn ingespeeld door Daniël Metz en de gitaarpartijen waarvoor Marcel Fisser verantwoordelijk is, maken deze productie compleet. Overigens heb ik nog een aantal leuke ideeën voor de toekomst waar ik zeker mee aan de slag zal gaan”.

Wederom een mooie Tip van Theet deze week.
Luister mee en oordeel zelf, a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 11-2024)

Guido van Zutphen - Mijn hart huilt van verdriet Guido van Zutphen, 51, vader van 2 kinderen, getrouwd met Jessica en woonachtig in Zoetermeer, zit inmiddels al acht jaar in het artiestenvak en heeft de lat ondertussen op een hoger niveau weten te leggen door een samenwerking aan te gaan met Joris van Dijk van Sonic Solutions, Adriaan Drost van platenmaatschappij CD Hamster.nl Zijn nieuwe single ‘Mijn hart huilt van […]

today11 maart 2024 9


0%