Tip van Theet

Tip van Theet week 12-2023

today20 maart 2023 12

Achtergrond
share close

Tip van Theet week 12-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet: ‘Jordi Weijer – Het spijt me’.

Jordi Weijer (Ten Boer – 28 jr.) is geboren in Groningen en in het dagelijkse leven chauffeur.
Desondanks maakt hij geen truckersmuziek.

Hij komt nu met een erg mooie bewerking van een nummer dat in 1982 al het levenslicht zag als B kant van de singel ‘In de bouw’ van ‘De Mario’s – Het spijt me’.
Een nummer dat reeds vele covers kent en onlangs ook nog smaakvol werd uitgebracht door Martin Sterken welke hem langgeleden ook al eens uitbracht met zijn Stemmingmakers.

Voor de opname, productie en arrangementen van zijn nieuwe single schakelde Jordi niet de eerste de beste in maar nam hij contact op met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio en de Meern, regelmatig leverancier van de Tip van Theet.

“Met name de sound waar Frank bekend om staat spreekt mij aan. Hij nam de uitdaging daarom ook graag aan en heeft er werkelijk heel iets bijzonders van weten te maken. Om geen scheve gezichten te krijgen heb ik René Lulofs benaderd. Als tekstschrijver en bandlid van De Mario’s vond ik dat hij van mijn plan moest weten. Hij vond het een hele eer en op mijn vraag of hij in de clip wilde figureren zei hij volmondig JA. Ik ben overigens heel benieuwd naar de reacties op deze single. Er zijn meerdere covers in omloop, maar niet zo’n vette uitvoering als de mijne”, aldus Jordi.

De single is lekker uptempo en kent een hoog meezinggehalte, dus wij zijn enthousiast, Tip van Theet waardig!

Oordeel zelf, deze week de nieuwe Tip van Theet, ‘Jordi Weijer – Het spijt me’.
A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 12-2023)

Dylan - Ik ben vrijgezellig U kent Dylan van der Feen waarschijnlijk als producer. Hij zit elke dag in “The Office Studio” in het Friese dorpje Schraard om liedjes voor anderen te produceren. Hij maakte nummers voor o.a. Dirk Meeldijk, Rob Ronalds, de Havenzangers, Bernardo, Ferry de Lits, André Kooistra, De Zware Jongens, Johnny Gold, Wilbert Pigmans, De Gebroeders Rossig, e.v.a. Hij was verantwoordelijk voor hits als “Ik ben kachel” […]

today20 maart 2023 7


0%