Tip van Theet

Tip van Theet week 12-2024

today18 maart 2024 7

Background
share close

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Guus Doggen – Dalli Dalli’.

Guus Doggen (Elshout – 29 jr.) werd geboren Esch maar is tegenwoordig samen met zijn vriendin woonachtig in Elshout.
Zijn eerste nummer, ‘Liefde en mijn hart’ dateert alweer uit 2015 en werd toen geschreven door Frank van Etten waarmee hij daarna ook het duet ‘Wat zou ik zonder jou’ opnam.
Deze beide nummers smaakte naar meer en zo vervolgde hij zijn weg in de muziekwereld. Met meerdere eigen singles als ‘Ik kan het niet alleen’, ‘Kom maar kom maar’, ‘Ik wil jou’ en vele optredens in de regio groeide zijn bekendheid.

In 2022 kwam zijn single ‘Alarmfase rood’ uit en al snel werd het nummer in menig dorpscafé uit volle borst meegezongen. Vervolgens groeide dit nummer uit tot een hit met landelijke bekendheid waarna er optredens volgde op grote evenementen en festivals in eigen regio maar ook ver daarbuiten. Alle optredens hebben één ding gemeen; het dak eraf als Guus Doggen is geweest.

Nu in 2024 is het tijd voor een waardige opvolger van ‘Alarmfase rood’. Daarom sloeg Guus de handen ineen met Joris van Dijk (Sonic Solutions). Samen maakte ze een nieuwe versie van het nummer ‘Dalli Dalli’ een nummer dat al langere tijd door Guus zijn hoofd spookte en waar hij zelf erg enthousiast over was. Het origineel is van Andy de Witt maar ook Jeroen Spierenburg had er eerder een hit mee.
De versie van Guus is een lekkere uptempo meezinger welke ook erg dansbaar is, precies de Guus Doggen sound dus!

Wederom een topper van een Tip van Theet deze week!

Luister mee en oordeel zelf, a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 12-2024)

Wesley Boes - Schrijf me nooit geen mooie brieven meer De in Den Haag geboren Wesley Boes (34) en thans woonachtig in Veenendaal, is al van jongs af aan bezeten van muziek en dan met name Nederlandstalige muziek. Het is tevens zijn grootste hobby en hij heeft weer een mooie nieuwe single gemaakt, genaamd “Schrijf me nooit geen mooie brieven meer”. “Ik had het idee om van een oud nummer […]

today18 maart 2024 5


0%