Tip van Theet

Tip van Theet week 13-2024

today25 maart 2024 9

Background
share close

Tip van Theet week 13-2024

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Michael Pigge – Ga als je wil’.

Michael Pigge (Almelo – 35 jr.) werd geboren in Almelo. Thuis bij zijn ouders in het bekende café Memory werd er altijd Nederlandstalige muziek gedraaid waardoor Michael alle bekende hits al vroeg uit volle borst meezong.

Op 16-jarige leeftijd trad Michael voor het eerst op tijdens een bruiloftsfeest en dat werd een groot succes. Vanaf toen liet de muziek hem niet meer los. Nu vele jaren later en verrijkt met veel podiumervaring maakt hij van elk optreden een Feest!

Voor Michael betekent vriendschap erg veel. De samenwerking die hij sinds 2018 is aangegaan met producer-zanger én tekstschrijver Juan Richard is hem dan ook veel waard. Juan Richard heeft voor Michael in zijn VolksRock Studio al een aantal liedjes geproduceerd, waaronder ook hun gezamenlijke duet ‘De reden’.

Michael had het idee iets met de oude klassieker van Frank van Etten – ‘Ga als je wil’ te doen. Hij wilde het nummer graag nieuw leven inblazen en ging hiervoor natuurlijk in conclaaf met Juan Richard.
Michael: ”Ik had aangegeven dat ik het nummer een compleet andere uitstraling wilde geven. Juan heeft dat goed begrepen en het gevolg is dat de bekende oude reizigerssound is verdwenen, maar er nu iets unieks voor in de plaats is gekomen”. Tekst & muziek Frank van Etten, arrangement & productie Juan Richard.

Wederom een topper van een Tip van Theet deze week!

Luister mee en oordeel zelf, a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Pirke's Favorietschijf

Favorietschijf van de week (week 13-2024)

Zanger Alex - Mama Maria Fantastisch om jou te zien, met jou voel ik me zo goed: tijd voor een feestje met Zanger Alex (52, Noordwijk) die in de zevende hemel is met Maria! Zijn knaller voor deze zomer! Als het liedje je bekend in de oren klinkt dan kan dat kloppen want het is een cover van de hit uit 1983 van Ricchi & Poveri. Het nummer is opgenomen […]

today25 maart 2024 9


0%