Tip van Theet

Tip van Theet week 14-2023

today3 april 2023 17

Background
share close

Tip van Theet week 14-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet: ‘Colinda – Als je nu echt de waarheid zegt’.

Colinda (Tilburg – 53 jr.) Colinda Pronk is geboren in Breda en draait al wat jaartjes mee op de vaderlandse bühne.

In 1987 brak zij door met ‘Kom dans met mij Colinda’. Na een succesvolle solocarrière en een nummer 1 hit ‘Let me in’ werd ze vanaf 1993 de vervangster van Marianne Weber in ‘Het Holland Duo’. Na vele succesvolle jaren waarin zij diverse singles en albums uitbracht was het tijd voor haar gezin. Vanaf 2010 heeft Colinda de draad weer opgepakt en brengt ze weer met grote regelmaat singles en albums uit. Tegenwoordig ook regelmatig samen met haar dochter als Colinda & Daisy.

Colinda haar nieuwe solo single is origineel van niemand minder dan Rex Gildo en was getiteld ‘Wenn Du mich brauchst’ (1982) maar ken je wellicht nog beter van ‘Aline’. Zij had er in 1985 een grote hit mee. Het nummer is geschreven door Bernd Meinunger en Hanne Haller.
Colinda haar vaste producer Frank Verkooyen (The Boom! Music Studio) heeft er een eigentijdse uptempo bewerking van gemaakt.

Het nummer is wederom een dansbare en vrolijke meezinger geworden zoals we dat van Frank en Colinda gewend zijn. Een single met hit garantie en dus deze week verkozen tot de nieuwe Tip van Theet.

Oordeel zelf. A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 14-2023)

Mick Harren - Sweet Caroline (BBB) Mick Harren bracht in 2007 een cover uit van Sweet Caroline van Neil Diamond uit 1969. Het leek Mick Harren nu wel een goed idee om een nieuwe versie van Sweet Caroline op te nemen, naar aanleiding van het enorme BBB-succes van Caroline van der Plas. En wie kun je dan beter vragen voor een rolletje in de videoclip dan het populaire Tweede Kamerlid […]

today3 april 2023 6


0%