Tip van Theet

Tip van Theet week 15-2023

today10 april 2023 5

Achtergrond
share close

Tip van Theet week 15-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet: ‘Mike van der Linde – Dit is pas geluk’.

Mike van der Linde (Dordrecht – 26 jr.) treed in de muzikale voetsporen van zijn vader en nam zijn adviezen ter harte. Het belangrijkste advies van vader Dick (o.a. The Hit Brothers) was om het vanaf dag één professioneel aan te pakken en niet met de eerste de beste in zee te gaan.

Mike zingt ondertussen een klein jaartje en sprak tijdens zijn optredens met diverse collega-artiesten natuurlijk ook over de loopbaan van hen. Omdat de naam Frank Verkooyen vaak genoemd werd nam Mike contact op met Frank en besprak met hem de te bewandelen weg.

Mike: “Eigenlijk hoefde ik in eerste instantie alleen maar aan te geven wat ik wilde. Ik vertelde dat mijn voorkeur uitging naar een uptempo feestnummer en daar is Frank vervolgens mee aan het werk gegaan. Hij heeft een oude plaat van George Baker onder handen genomen en daar een Nederlandstalige tekst op laten schrijven.”
Dit resulteerde in de debuutsingle van Mike van der Linde, genaamd ‘Dit is pas geluk’.

Origineel: Alfons Weindorf en Bernd Meinuger. NL tekst Björn de Leijer. Productie, arrangement en opname Frank Verkooyen (The Boom! Music Studio).
Frank heeft er weer een eigentijdse uptempo bewerking van gemaakt welke we deze week hebben verkozen tot de nieuwe Tip van Theet.

Oordeel zelf. A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht


0%