Tip van Theet

Tip van Theet week 16 & 17-2023

today17 april 2023 10

Achtergrond
share close

Tip van Theet week 16 & 17-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet: ‘Anthony Joosten – Lente in mijn hart’.

Anthony Joosten (Zevenaar – 29 jr.) is al sinds kinds af aan dol op het Nederlandstalige levenslied. Als kleine jongen van 10 stond hij al regelmatig te zingen op de verjaardagen van familie. En met zo’n grote familie heeft hij heel wat kunnen zingen.

Na diverse talentenshows te hebben gewonnen kwamen daar opeens de optredens buiten de familie. Anthony kreeg de kriebels te pakken en de droom om net zoals zijn grote voorbeelden een eigen single uit te brengen werd in 2018 werkelijkheid. Een samenwerking met Emiel Hartkamp van de Goldstar Studio in Arnhem resulteerde in de 1e eigen single ‘Geef jouw tranen aan mij’.

Dit smaakte naar meer en in 2019 volgde ‘Alles wat ik wil’ (met Hubsch Media). Eind augustus 2020 volgde ‘Dans mijn liefste’ in december gevolgd door ‘Samen staan we sterk’!
In augustus 2021 volgde tenslotte ‘Niemand is zo mooi als jij’.

De eerste single die Anthony Joosten door Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio liet produceren wijkt compleet af van de muziekstijl die de uit Arnhem afkomstige zanger voorheen hanteerde.
Hij heeft de Spaanse klanken ingewisseld voor gezellige accordeonklanken die de titel van de plaat ‘Lente in mijn hart’ eer aan doen. Volgens Anthony krijg je automatisch het voorjaarsgevoel dat je gelijk in de juiste stemming brengt. De melodie van het nummer is gebaseerd op een grote wereldhit uit de jaren ’80; ‘Aries’ van ‘Gary Fane’.

Anthony: “Via via kwam ik in contact met Frank Verkooyen. Na een babbeltje wist Frank dat ik op zoek was naar een dansbaar nummer waar iedereen vrolijk van moest worden. Een paar dagen later stuurde hij mij een geluidsfragment. Ik was gelijk heel enthousiast en ben blij met deze samenwerking”.

Tekst Björn de Leijer. Productie, arrangement en opname Frank Verkooyen. Frank heeft wederom een eigentijds uptempo nummer ervan gemaakt welke we deze week hebben verkozen tot de nieuwe Tip van Theet.

Oordeel zelf. A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 15-2023)

Mitchel Tombal - Zonder een woord ‘Zonder Een Woord’ is de nieuwe single van Mitchel Tombal. Deze door Martin Sterken geschreven song (Origineel Jannes 2002) werd nu in een vrolijk en pakkend jasje gestoken door het productieteam Sonic Solutions (Joris van Dijk). Met deze single zal de Harderwijkse zanger zeker weer nieuwe stappen maken in zijn carrière. “Met deze single heb ik gekozen voor een lichte koerswijziging ten opzichte van […]

today11 april 2023 5


0%