Tip van Theet

Tip van Theet week 20-2023

today15 mei 2023 8

Achtergrond
share close

Deze week de nieuwe Tip van Theet: ‘Patrick Valentijn – Meisjes met rode haren’.

Patrick Valentijn (Venlo – 39 jr.) zit vanaf zijn geboorte eigenlijk al in de muziekwereld. Op zijn 8e kocht Patrick van zijn spaargeld een drumstel en ging in navolging van zijn vader drummen.

Omdat zingen ook een grote passie voor hem was verruilde hij vanaf 2006 de drumstokken voor de microfoon en ging hij er vol voor. Na eerdere singles, o.a. ‘Zo gaat het in het leven’ (2018), ‘Chiquita Valentina’ (2020) en ‘Leef dan’ (2021) en ‘Yo te Quiero’ (TvT 2022) is hij nu weer terug met een nieuwe knaller ‘Meisjes met rode haren’.
Natuurlijk vooral bekend als de grootste hit van Arne Jansen (1972) maar origineel een compositie van Manfred Oberdörffer en Hans Georg Moslener als ‘Mädchen mit roten Haaren’.

Op verzoek van Patrick goot Joris van Dijk en zijn team van Sonic Solutions het nummer in een vlot en modern jasje, Meisjes met rode haren 2.0.

Naar onze mening weer een prachtige Tip van Theet deze week.
Oordeel zelf, a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 20-2023)

Albert Koetzier - Ik pluk de dag Nummers die in je hoofd zitten, maar waarvan je niet precies weet hoe je ze kent. Dat kan je gebeuren met de heerlijke single van Albert Koetzier getiteld ‘Ik Pluk De Dag’. Hij kwam al uit op 4 november 2022. Ongecompliceerd en zonder poeha zoals de zingende stratenmaker Albert Koetzier uit Diemen is, vertolkt hij uitstekend de volkse bewerking van een van de […]

today15 mei 2023 30 1


0%