Tip van Theet

Tip van Theet week 21-2024

today25 mei 2024 7

Background
share close

Tip van Theet week 21-2024

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Marco Talsma – Ik heb er maling aan’.

Het nieuwe nummer van Marco Talsma (Beverwijk – 56 jr) genaamd; ‘Ik heb er maling aan’ is alweer zijn derde single. Na ‘Ga nooit meer van huis’ en ‘Onmisbaar’, gooit Marco het over een andere boeg en verrast hij ons met een uptempo feestnummer.

‘Ik heb er maling aan’ is een nummer dat Marco op het lijf geschreven is, want als er één weet dat je zelf de slingers moet ophangen, dan is hij het wel. Drie jaar geleden begon het allemaal. Als grote verrassing kreeg hij van zijn vrouw zijn eerste zangles cadeau en kort daarna nam hij een nummer op bij Frank Verkooyen, de cover ‘Ga nooit meer van huis’ van Vader Abraham. Daarna kwam zijn 2e single ‘Onmisbaar’, een stukje van zijn eigen puzzel zoals hij dat zelf zegt. Een nummer wat over het verdriet gaat dat hij al jarenlang met zich mee draagt. Ook deze tekst is op zijn lijf geschreven en heeft dan ook een speciaal plekje in zijn hart.

Marco vond het tijd voor een derde single en via CD Hamster Music welke zijn vorige single uitgebracht kwam hij in contact met tekstschrijver Olav Hesselmans. Deze zond hem spontaan een demo toe waar Marco meteen een goed gevoel bij had.

‘Ik heb er maling aan’ is een lekker gezellig en uptempo nummer geworden, opgenomen bij Dylan van der Feen producties en het is precies geworden wat hij in gedachten had, aldus Marco.

Deze week dus verkozen tot de nieuwe Tip van Theet op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 21-2024)

Marco de Hollander - Shiki boom Marco de Hollander komt uit Ter Aar. Hij is de “Vrolijkste Volkszanger van Nederland” die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Marco de Hollander weet met zijn oer Hollandse repertoire het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Met nummers als “Dit wordt een avond”, “Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht” (Favorietschijf 17-03-2017), “Totaal […]

today20 mei 2024 4


0%