Tip van Theet

Tip van Theet week 22-2023

today29 mei 2023 5

Achtergrond
share close

Tip van Theet week 22-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Frank Smeekens – Besta jij wel echt’.

Frank Smeekens (Tilburg – 49 jr.) is geboren in Breda en bracht afgelopen vrijdag op zijn 49e verjaardag zijn nieuwe single ‘Besta jij wel echt’ uit.
Frank begon zijn zangcarrière bij voetbalvereniging G.S.B.W. in Goirle door na de wedstrijd van het 1e elftal in de kantine tijdens de z.g. 3e helft regelmatig mee te zingen met liedjes van Frans Bauer en Bobby Prins. Frank was toen 22 jaar.
Toen hij vervolgens aan een talentenjacht meedeed ging het balletje rollen.

Na een aantal jaren optreden met covers lanceerde Frank in 2000 zijn eerste eigen single “Kleine dingen”, een nummer uitgebracht onder de vleugels van Corry Konings. In 2004 volgde zijn eerste album.

Inmiddels staat Frank Smeekens bekend als een gezellige feestartiest en dus past zijn nieuwe single ook helemaal in zijn straatje.
Het nummer werd in 2001 geschreven door Pierre Kartner voor Grad Damen zijn debuutalbum ‘In jouw ogen’. Samen met producer Randy Watzeels heeft Frank er nu een vrolijke zomerse feestplaat van gemaakt. Lekker uptempo, en u weet, daar houden we van!

Naar onze mening een absolute topper voor Frank Smeekens.
Oordeel zelf, a.s. donderdag vanaf 20.00 uur de nieuwe Tip van Theet op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Tip van Theet

Tip van Theet week 21-2023

Tip van Theet week 21-2023Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Jos van Schaaik – Voor ik het wist'.Jos van Schaaik (Utrecht – 32 jr.) begon zijn zangcarrière in augustus 2015. Hij ging met vrienden stappen en kwam terecht bij een horecagelegenheid in de Domstad waar die avond een open podium georganiseerd werd.Jos had al vele malen van zijn vrienden gehoord “ga iets doen met je mooie stem” en dit […]

today22 mei 2023 9


0%