Tip van Theet

Tip Van Theet week 22-2024

today27 mei 2024 3

Background
share close

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Frank Verkooyen – Vergeef me’.

Frank Verkooyen (Breda – 56 jr.) kreeg de muziek met de paplepel ingegoten. Zijn beide ouders waren erg actief in de muziek (o.a. ‘Het Kermis Duo’ en ‘Duo Onbekend’). Al op zeer jeugdige leeftijd deed Frank ervaring op in de amusementsband van zijn vader en zette al snel de weg in naar een solocarrière.

Inmiddels heeft hij naast zijn eigen zangcarrière ook een goede naam opgebouwd als componist en producer en is hij inmiddels al ruim 20 jaar eigenaar van zijn eigen muziekstudio ‘The Boom! Music Studio’ in De Meern, een van de beste opnamestudio’s van Nederland.
Voor ons is hij inmiddels ook een van de hofleveranciers van de wekelijkse Tip van Theet, want veel van onze keuzes zijn geproduceerd door Frank.

Tussen de bedrijven door blijft Frank ook werken aan zijn eigen zangcarrière en heeft hij wederom een pracht van een nieuwe singel afgeleverd, genaamd ‘Vergeef me’. De singel welke van origine een Duitse Schlager (‘Christian Franke – Ich wünsch dir die Hölle auf Erden’) uit 1981 is werd door Frank voorzien van een Nederlandstalige tekst en een hedendaags arrangement in Frank Verkooyen-stijl.
Het resultaat is weer een topper, een lekkere meezinger en daarom wederom een pracht van een Tip van Theet!

Deze week dus verkozen tot de nieuwe Tip van Theet en a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 22-2024)

Priscilla Ophof - Romeo Priscilla Ophof is op 11 maart 1989 geboren in Deventer. Als kind wist zij de Nederlandstalige nummers al mee te zingen, dat werd haar met de paplepel ingegoten. Al eerder had Priscilla de Favorietschijf van de week te pakken met de hit “Waarom moest dit nou“. De verwachtingen van haar nieuwe single “Romeo” zijn wederom hoog gespannen en de verwachting is dat deze haar vorige hit […]

today27 mei 2024 2


0%