Tip van Theet

Tip van Theet week 23-2023

today5 juni 2023 12

Background
share close

Tip van Theet week 23-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Rutger van Barneveld – Vier het leven’.

Rutger van Barneveld (Maasbommel – 32 jr) is geboren in Tiel en staat sinds 2002 al op de planken. Na zijn deelname aan het tv-programma ‘Ik geloof in mij’ is Rutger in één klap een bekende Nederlander.

Zijn single ‘Helena (versie) 2.0’ (het origineel bracht hij al uit in 2011) groeide uit tot een gigantische hit en daarmee was de doorbraak van Rutger van Barneveld een feit. Na de opvolgers “Ik zie de liefde” (Tip van Theet (TvT) week 07-2022), “Dikke 10” (TvT week 22-2022), ‘Het is nooit te laat’ (TvT week 34-2022), ‘Kerst vier je met elkaar’ (TvT week 50-2022) en ‘Malle Pietje’ (TvT 02-2023) is het nu alweer de hoogste tijd voor de volgende hit van deze vrolijke en goedlachse Gelderlander; ‘Vier het leven’.

Rutger van Barneveld viert de kleine dingen in het leven groots en dat is niet zonder reden. “In het verleden heb ik mentaal moeilijke tijden gehad, maar heb ik dat met hulp weer kunnen omdraaien. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik het plezier in de kleine dingen veel meer waardeer. Denk aan tijd spenderen met vrienden en familie, maar ook gewoon lekker in de zon op een terrasje zitten of een wandeling maken met de hond. En natuurlijk valt optreden daar ook zeker onder!” aldus Rutger.
In maart stond Rutger met zijn liveband in De Vorstin in Hilversum om het leven te vieren. Samen met zijn collega’s Stef Ekkel, Robert van Hemert, Jan Biggel en Steffany was het wederom een spetterende avond. Een ultiem geluksmomentje in de drukke agenda van Rutger en vandaar ‘Vier het leven!’

De nieuwe singel is wederom afkomstig uit de muzikale koker van Emile Hartkamp en Norus Padidar (Cornelis Music/Goldstar Studio’s).

Het is wederom een lekkere uptempo meezinger. En u weet, daar houden we van!

Deze week dus verkozen tot de nieuwe Tip van Theet en a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 23-2023)

Frank den Braber - Toe kom terug “Toe kom terug” is een heerlijk uptempo nummer geworden met de populaire vette accordeon sound! Frank den Braber uit Gorinchem is al jarenlang actief in het Nederlandstalige feest circuit. Toch dateert zijn laatste solo single alweer van 2017 dus de hoogste tijd om weer van zich te laten horen! Samen met producer en tekstschrijver Andre Kooiman, waarmee hij al eerder samenwerkte aan het […]

today5 juni 2023 9


0%