Tip van Theet

Tip van Theet week 24-2024

today10 juni 2024 4 1

Background
share close

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Boy Lever – Ze danst daar eenzaam in de nacht’.

Boy Lever (Utrecht – 32 jr.) is woonachtig in Zaltbommel. Het is al weer een tijdje geleden dat Boy een nieuwe single lanceerde. Dit keer komt hij met een nieuwe gezellige dans plaat, ‘Ze dans daar eenzaam in de nacht’.

Boy is naast vader van drie kids in het dagelijkse leven werkzaam bij Van Der Wal Vans in Langerak en is daarnaast sinds 2017 ook nog druk met zijn zangcarrière. Hij heeft al heel veel mooie dingen mogen meemaken van hele grote tot kleine podia, van tuinfeestjes tot het Mega Piraten Festijn en van de kroeg tot discotheek. Hij heeft al vele podia mogen betreden en meegewerkt aan diverse tv-programma’s.

De nieuwe single ‘Ze danst daar eenzaam in de nacht’ is een heerlijke zomerse cover van de gelijknamige hit van de Tilburgse zanger Wesley welke er al in 2004 een grote hit mee scoorde.

Boy hoopt zichzelf met deze single nog meer op de kaart te zetten en steeds meer naamsbekendheid te krijgen.

Hij heeft deze single gemaakt in samenwerking met Richard Pot van de Music Experience Studio’s in ’s-Hertogenbosch.

Een lekkere uptempo en zomers nummer en dus een perfecte Tip van Theet! Laat het zonnetje maar komen!

Luister en oordeel zelf, deze week verkozen tot de nieuwe Tip van Theet op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 24-2024)

Ammar - Belastingdienst Wie heeft er nog meer geen zin om de belastingaangifte te doen? Ammar (Deventer) in ieder geval ook niet, in plaats van zijn geld uit te geven aan de blauwe enveloppen doet hij dat liever aan een borrel in het café. Gelukkig verzacht hij vandaag de pijn met zijn nieuwe meezinger 'Belastingdienst' (de opvolger van ‘Te Makkelijk Verliefd‘). Met de vrolijke single zijn (geld)zorgen even voor morgen. […]

today10 juni 2024 3


0%