Tip van Theet

Tip van Theet week 25-2023

today19 juni 2023 10

Achtergrond
share close

Tip van Theet week 25-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Dennis en Sheréna – Niet verdiend’.

Dennis Smits (Reusel, 40 jr.) en Sheréna Tilborghs (Valkenswaard, 30 jr.) presenteerde in november vorig jaar hun eerste singel als gelegenheidsduo Dennis en Sheréna. Omdat deze singel (‘Die ene nacht’, Tip van Theet week 47-2022) goed werd ontvangen hebben ze er wederom voor gekozen een gezamenlijke singel uit te brengen.

Voor de opvolger werd natuurlijk weer contact gezocht met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio in De Meern.
Dennis hoorde bij toeval de track ‘Nicht verdient’ van Michelle en Matthias Reim. Omdat Dennis en Sheréna toch al van plan waren om i.v.m. hun herkenbaarheid ongeveer dezelfde stijl aan te houden als hun vorige singel viel het voorstel van Dennis om hier een Nederlandstalige versie van op te nemen in goede aarde bij Sheréna.
Dennis schreef zelf de tekst van het liefdesliedje. Het gaat over een koppeltje dat uit elkaar is. Allebei hebben ze een nieuwe vlam gevonden en willen elkaar toch weer terug.

Frank Verkooyen heeft ging hiermee aan de slag en de kenners weten inmiddels dat de mooiste producties het levenslicht zien in “Studio Verkooyen” en dat geldt ook zeker weer voor deze nieuwe singel van Dennis en Sheréna. Frank heeft er wederom een mooi duet van weten te maken, lekker uptempo, zomers en ontzettend goed in het gehoor liggend. Tip van Theet waardig!

Deze week dus verkozen tot de nieuwe Tip van Theet en a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Tip van Theet

Tip van Theet week 24-2023

Tip van Theet week 24-2023Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Demy de Groot – Cantara Pepe’.Demy de Groot (Rotterdam – 26 jr) is geboren in Capelle aan den IJsel.Ook al dateert de originele versie van ‘Cantara Pepe’ uit 1981 (The Press), vrijwel iedereen kent deze klassieker waar je meteen vrolijk van wordt. De meeste ideeën om de juiste liedjes van vroeger nieuw leven in te blazen krijgt Demy op […]

today12 juni 2023 9


0%