Tip van Theet

Tip van Theet week 28-2023

today10 juli 2023 7

Achtergrond
share close

Tip van Theet week 28-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Marco Schuitmaker – Zomernacht in Griekenland’.

Marco Schuitmaker (Roden, 24 jr.) is geboren in Oude Pekela (Drenthe). Op 17 jarige leeftijd bracht hij zijn eerste singel uit, genaamd ‘Niemand kust als jij’ (destijds ook al Tip van Theet). Hierna volgde ‘Een nieuwe liefde’ (06-2017) en ‘Zomernacht in Griekenland’ (03-2018).

Hierna volgde nog zeven singles voordat Marco zijn echter doorbraak beleefde, uiteraard met het nummer ‘Engelbewaarder’ (09-2022). Deze single welke geschreven werd door Pierre Kartner en origineel gezongen werd door Mieke werd door Marco in een feestelijk uptempo jasje gegoten, en dat sloeg aan!

Uiteraard moest er ook een opvolger komen van deze megahit (inmiddels meer dan 25 miljoen streams op Spotify) en dit werd ‘Zomernacht in Griekenland’. Inderdaad een nummer dat Marco eerder uitbracht maar waarvan hij vond dat het beter kon. Marco; “Misschien herkennen sommige van jullie de titel, en dat kan kloppen. ‘Zomernacht In Griekenland’ is altijd al één van mijn persoonlijke favorieten geweest. Met het gevoel dat het nummer nóg beter kon worden, hebben we samen besloten om het totaal opnieuw op te nemen. Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ikzelf”. Het nummer is voorzien van een nieuw arrangement en opnieuw live ingespeeld en gezongen.

Absoluut Tip van Theet waardig!

Deze week dus verkozen tot de nieuwe Tip van Theet en a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 28-2023)

Johan Heeren - Juanita De Roosendaalse zanger Johan Heeren die eind 2023 zijn 25 jarig jubileum viert is inmiddels geen onbekende meer in de muziekwereld. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland was en is Johan regelmatig te vinden op diverse feesten, partijen en evenementen. Met vele grote namen deelde hij bijna wekelijks het podium, en we kunnen dan ook met recht zeggen dat hij zijn sporen in […]

today10 juli 2023 6


0%