Tip van Theet

Tip van Theet week 30-2023

today25 juli 2023 5

Achtergrond
share close

Tip van Theet week 30-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Toon Schut – Deze zomer’.

Toon Schut (Dordrecht, 19 jr.) begon zijn carrière als zovelen met playbackshows en begon daarna zelf met zingen. Hij kreeg zangles van Wiesje Westerlaken en Willemijn de Bruijn en studeerde aan de musicalopleiding ‘Frank Sanders Akademie’ in Amsterdam. Ook speelde hij al in diverse musicals zoals ‘Sister Act’, ‘Grease’ en ‘Beauty and the Beast’.

Toon zijn droom ligt echter meer bij het volkse repertoire en op 16 juni j.l. bracht Toon zijn debuut single, genaamd ‘Mona Lisa’ uit. Nu ruim een maand later komt hij al met de opvolger ‘Deze zomer’ en ook zijn derde single, genaamd ‘Proosten’ ligt al klaar.

Voor ‘Deze zomer’ nam Toon contact op met tekstschrijver Jeffrey Heesen welke hem adviseerde contact op te nemen met producer Quincy Wilson. Samen schreven en produceerde zij de nieuwe single van Toon en adviseerde hem contact op te nemen met Ronald Visch (Rood-Hit-Blauw Producties) en deze zag wel wat in een samenwerking met de jonge zanger uit Dordrecht.

De nieuwe single is weer een lekker vrolijke meezinger zoals wij ze graag horen en daarom ook deze week verkozen tot Tip van Theet op ons radiostation.

Deze week dus de nieuwe Tip van Theet. A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Shownieuws

Franz Joostink en Franz Joostink Jr. – niemand komt ooit tussen jou en mij

Franz Joostink draagt de duetsingle ‘Niemand komt ooit tussen jou en mij’, die hij samen met z’n net 10-jarige zoon Franz JR. over aan z’n manager, kameraad én compagnon Peter (Peet) van der Kamp die op 30 mei jl. geheel onverwachts in zijn slaap overleed. Omdat Peet deze productie van dichtbij heeft meegemaakt vond Franz het gepast om hem te eren. Ondanks dat de tekst , die door Alie Bakker is geschreven, over de relatie […]

today22 juli 2023 7


0%