Tip van Theet

Tip van Theet week 31-2022

today1 augustus 2022 53

Achtergrond
share close

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Franz Joostink – Blijf jij vannacht bij mij’.

Franz Joostink (Arnhem – 41 jr.) De in 1981 geboren Arnhemse volkszanger had het zingen al vroeg in de genen zitten. Al vroeg stond Franz Joostink wekelijks op de bühne en brengt hij regelmatig nieuwe muziek uit onder het label van Het Hollands Geluid. Zijn unieke stemgeluid zorgt er dan ook voor dat elk feest, groot of klein een regelrechte feesthit wordt. Stilstaan is verboden!


Franz weet elke keer zijn fans te verrassen met producties die van A tot Z kloppen en dat geldt natuurlijk ook voor zijn nieuwe zomersingle ‘Blijf jij vannacht bij mij’, inmiddels de 8e single van Franz Joostink.

Hij liep al heel lang met het idee in z’n hoofd rond om met het lied ‘I just want to dance with you’ (origineel van George Strait maar ook uitgebracht door o.a. Roland Konings & Thats It) iets te doen. Deze laatste werd in zijn ouderlijk huis grijs gedraaid.

‘Natuurlijk speelt de accordeon weer een hoofdrol in het geheel. Dat instrument zorgt voor vrolijke klanken die je meteen in de juiste stemming brengt. De credits voor het arrangement en de tekst gaan volledig naar Frank Verkooyen van The Boom! Music studio. Hij weet ondertussen wel welke sound ik het liefste vertolk op het podium’, aldus Franz.

Deze week dus verkozen tot de nieuwe Tip van Theet en a.s. donderdag * vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

* Bij te hoge studiotemperaturen schuiven wij hem een weekje door!

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Patrick Dano – Pluk de dag (Week 30)

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 30-2022, uitzending 438 voor dj Pirke op Radio-Twilight.nl) Patrick Dano - Pluk de dag In 2019 verscheen voor het laatst een single van Patrick Dano (46, Tilburg). Met de single ‘Wondermooi’ scoorde hij toen enorm in het land. Met veel streams, views en de daarbij komende optredens maakte deze single een groot succes. Na een korte pauze is het weer tijd voor nieuwe muziek […]

today29 juli 2022 114


0%