Tip van Theet

Tip van Theet week 31-2023

today31 juli 2023 4

Achtergrond
share close

Tip van Theet week 31-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Wendy de Laat – Een kus’.

Wendy de Laat (Oosterhout – 46 jr.) Het is inmiddels een jaartje of negen geleden dat Wendy de Laat haar stoute schoenen aantrok en koos voor het podium. Zingen was altijd al haar passie maar ze was te verlegen om daar iets mee te durven. De eerste jaren stond ze nog met knikkende knieën op het podium maar dat is allang verleden tijd. Inmiddels beklimt Wendy vol zelfvertrouwen het podium.

Wendy liep alweer enige tijd te brainstormen over een nieuw nummer. Op een gegeven moment vroeg ze aan haar geluidsman waarmee zij ruim 6 jaar had samengewerkt of hij nog een idee had voor een oud nummer. Na even denken kwam hij met ’n Kus van u meneer’ van ‘Trea Dobbs’.


Met dat idee ging zij naar de mannen van Double You Music en Sonic Solutions en liet hen dit verder uitwerken.

“Zij hebben er een prachtig productie van gemaakt. Het nummer met de titel ‘Een kus’ ligt gelijk lekker in het gehoor en een ieder die goed luistert zal in het nieuwe arrangement zeker het origineel van Trea Dobbs nog herkennen” aldus Wendy de Laat.
Deze nieuwe single van Wendy de Laat is weer een lekkere vrolijke meezinger zoals wij ze graag hebben en daarom deze week verkozen tot de Tip van Theet op ons radiostation

A.s. donderdag live vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 31-2023)

Bob Offenberg - Zomernachten Sinds jaar en dag neemt Bob Offenberg (Schiedam, 27) vol tevredenheid zijn liedjes op bij Laurens van Wessel in Roosendaal. Volgens Bob weet Laurens precies wat bij hem past en af en toe proberen ze iets nieuws uit. Dat was ook het geval met de voorganger ‘A La Vida’. Ondanks dat het bij z’n fans in goede aarde viel, keert Bob met z’n nieuwe single ‘Zomernachten’ […]

today31 juli 2023 3


0%