Tip van Theet

Tip van Theet week 32-2022

today8 augustus 2022 68

Background
share close

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Yosee – Over een uur’.

Yosee (‘s-Hertogenbosch – 52 jr. jong) is geboren als José van Uden en was als kind altijd al gefascineerd door de muziek. Op jonge leeftijd nam ze al deel aan talentenjachten en play back shows en wist deze vaak te winnen. Onlangs nog vierde Yosee haar 12½ jarig artiestenjubileum.

Begin van dit jaar kwam zij al met een topper, genaamd ‘Ik heb het helemaal gehad met jou’ (TvT week 02-2022) en nu deze maand lanceert Yosee wederom een pracht van een single welke wij dan ook weer hebben verkozen tot de Tip van Theet!

Met deze single scoorde Zangeres Stella in 1992 reeds een dikke hit en onze Yosee gaat dat zeker ook lukken met haar eigen versie van ‘Over een uur’. De productie was in de vertrouwde handen van Harald Queens.


Wederom een vrolijke dansbare single zoals we dat van Yosee gewend zijn.

Deze week dus verkozen tot de nieuwe Tip van Theet en a.s. donderdag * vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

* Bij te hoge studiotemperaturen schuiven wij haar een weekje door!

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Shownieuws

Edrie Antonissen en Double X slaan de handen ineen voor nieuwe single ‘Als ik jou dan zie’!

Edrie (Antonissen) is al jaren een bekende in de Nederlandstalige feest scene. Double X (Gustaf Sebregts en Nick Roucher) is een allround muzikaal duo dat zijn sporen al ruimschoots heeft verdiend in de muziekwereld. Samen hebben ze de krachten gebundeld en een nieuwe single gemaakt met de titel; Als ik jou dan zie. Het nummer heeft een hoog accordeon en gezelligheidsgehalte en heeft de potentie een echte meezinger te worden. […]

today5 augustus 2022 233 2


0%