Tip van Theet

Tip van Theet week 33-2023

today14 augustus 2023 4

Achtergrond
share close

Tip van Theet week 33-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Robert Pater – El Bandido’.

Robert Pater (Raalte – 34 jr.) heeft deze keer een cover gemaakt van een grote hit van weleer, het nummer ‘El Bandido’ waarmee de Belgische zanger Will Tura al tweemaal een hit scoorde (1966 + 1982). Het is wederom een pracht singel geworden.

Met zijn nieuwe singel ‘El Bandido’ zet Robert de nazomer in met een aanstekelijke melodie.

‘El Bandido’ is een lekkere uptempo meezinger geworden welke het goed zal gaan doen tijdens de vele optredens welke Robert wekelijks verzorgd. Robert wil met deze hedendaagse bewerking van deze Will Tura klassieker een mooie plaat maken met een vlotte melodie voor jong en oud. Uiteraard is het geheel weer voorzien van de bekende Robert Pater-sound en heeft Robert naar ons idee met deze wederom een potentiele hit in handen.

Robert is al sinds zijn jeugdjaren al actief bezig met muziek. Hij is inmiddels fulltime zanger en treedt veel op door heel het land en vooral op bruiloften, feesten en in cafeetjes is Robert een veel geboekte artiest.
Zijn carrière schoot in de afgelopen jaren als een komeet omhoog, met vele hit noteringen in de hitlijsten en de nominaties voor een BUMA NL Award voor ‘Grootste Talent’ en voor ‘Beste Album’. Kortom, niemand kan om Robert Pater heen!

Deze week dus de nieuwe Tip van Theet. A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 33-2023)

Frank Verkooyen - Nog een keertje Na het succes van ‘Zomerlach’, ‘Wie wil er met me dansen’ en ‘Ineens gaat het leven’ gaat Frank Verkooyen (Breda, 55) het nog een keertje op dezelfde manier doen. Hij doelt dan op de Griekse draai die hij deze liedjes had gegeven. Omdat dat stijltje Frank wel ligt, heeft hij het door Hans van Hemert geschreven en geproduceerde nummer ‘Daddy won’t you play me’ […]

today14 augustus 2023 4


0%