Tip van Theet

Tip van Theet week 33-2023

today7 augustus 2023 6

Achtergrond
share close

Tip van Theet week 32-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Roy Hoffman – Wat vandaag niet lukt’.

Roy Hoffman (Apeldoorn – 31 jr.) volgde jarenlang de echte toppers van de Nederlandse smartlappen en schlagers zoals Marianne Weber, Frans Bauer en Koos Alberts. Als grote fan van dit genre schalde hij alle liedjes thuis en waar dan ook mee, totdat hijzelf aangespoord door vele anderen, ervoor koos om serieus met zingen aan de gang te gaan.

Met veel geduld koos hij eerst voor een goede basis door professioneel zangles te nemen bij Alice Maywood. Enkele jaren geleden trok Roy de stoute schoenen aan en nam contact op met Emile Hartkamp om te vragen eens naar hem te willen luisteren. Dit geschiede in de studio van Goldstar Music in Arnhem bij Emile & Norus Padidar.Dit resulteerde uiteindelijk in 2013 in Roy zijn eerste eigen single ‘Als ik jou zie‘ welke meteen goed opgepakt werd.

Inmiddels zijn we 10 jaar verder en is de zomer van 2023 van start gegaan, al lijkt het soms net herfst!
De zomerse temperaturen deed Roy besluiten dat het weer de hoogste tijd was voor een nieuwe single. Met zijn liedjesschrijvers en productieteam Emile Hartkamp & Norus Padidar werd ‘Wat vandaag niet lukt’ op de plaat gezet, een nummer dat met Caribische klanken is overgoten!

Het neemt je direct mee in de wereld van de tropische eilanden, waarbij het rustig aan doen door de hitte, veel minder stress, en altijd met een lach wakker worden vanzelfsprekend is……. Er komt vanzelf weer een nieuwe dag, want één ding is zeker, ‘Wat vandaag niet lukt’………ach, dat lukt dan morgen wel!

Wederom een lekker vrolijke en uptempo single welke je niet meer uit je hoofd krijgt!

De nieuwe single van Roy Hoffman is deze week verkozen tot de Tip van Theet op ons radiostation. Vanaf a.s. donderdag live vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 32-2023)

Steffany - Hartslag De enthousiaste zangeres Steffany heeft met haar nieuwe single ‘Hartslag’ een vrolijke en stevige plaat die perfect is om de zomer én de liefde te vieren. Als je denkt dat het deuntje je bekend voorkomt, dat kan zeker kloppen. ‘Hartslag’ is een Nederlandstalige remake van de jaren 80 hit ‘Break My Stride’ van Matthew Wilder. Als één van Oostenrijks grootste sterren uit de schlagermuziek had Steffany in […]

today7 augustus 2023 4


0%