Tip van Theet

Tip van Theet week 34 t/m 37-2022

today22 augustus 2022 47

Background
share close

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Rutger van Barneveld – Het is nooit te laat’.

Rutger van Barneveld (Maasbommel – 32 jr) is geboren in Tiel en staat sinds 2002 al op de planken. Dankzij zijn deelname aan het SBS programma ‘Ik geloof in mij’ is Rutger in één klap een bekende Nederlander.

Zijn single ‘Helena (versie) 2.0’ (het origineel bracht hij al uit in 2011) groeide uit tot een gigantische hit en daarmee was de doorbraak van Rutger van Barneveld een feit. Na de opvolger “Ik zie de liefde” (TvT week 7) en de opvolger “Dikke 10” (week 22) is het alweer tijd voor de volgende hit van deze vrolijke en goedlachse Gelderlander.

Het motto van Rutger, “een dag niet gelachen is een dag niet geleefd” klinkt dan ook door in zijn nieuwe single ‘Het is nooit te laat’.
De plaat welke afkomstig is uit de koker van Emile Hartkamp is wederom lekker vrolijk en uptempo, en u weet, daar houden we van!

Deze week dus verkozen tot de nieuwe Tip van Theet en a.s. donderdag * vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

* Bij te hoge studiotemperaturen schuiven wij hem een weekje door!

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Shownieuws

Dennis van Dam maakt Nederland Loco Loco

Na het ongelofelijke succes van de knaller van een single Cést la vie komt Dennis van Dam nu met een nieuwe geweldig lekkere zomerse single Loco Loco. De afgelopen 2 maanden was het podium op en podium af voor de enthousiaste Hellendoorner. Op elke radiostation was Dennis te horen met zijn zomerhit Cést la vie. In vrijwel elke hitlijst heeft de single gestaan, en op Spotify gaat het nummer richting een half […]

today19 augustus 2022 66


0%