Tip van Theet

Tip van Theet week 35-2023

today28 augustus 2023 8

Achtergrond
share close

Tip van Theet week 35-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Het IJssel Duo – Drommelse jongen (Partymix)’.

Het IJssel Duo (Arnold Wolda, Kampen – 60 jr. & Marianne Wolda, IJsselmuiden – 58 jr.) brachten ruim 16 jaar geleden deze single al eens uit en scoorde daarmee een grote hit.

Omdat ‘Drommelse Jongen’ 16 jaar na de lancering nog steeds regelmatig bij veel

Nederlandstalige radiostations voorbijkomt bespraken Arnold en Marianne met hun producer Martin Sterken de mogelijkheden voor een hedendaagse versie van deze klassieker om daarmee ook hun fans een groot plezier te doen.

Martin Sterken vond het een strak plan om deze klassieker welke op Spotify al meer dan een half miljoen keer gestreamd is onder handen te nemen. De kans dat iemand anders dit ook zou doen is meer dan aanwezig, zeker in deze tijd waarin de éne na de andere cover van liedjes uit het verleden verschijnt en dan kun je het natuurlijk beter zelf doen. En dus geen Martin aan de slag.
De compleet vernieuwde band is voorzien van de modernste technieken zodat deze weer vele jaren gebruikt kan worden.
‘Drommelse Jongen’ is tot nu toe de grootste hit van Het IJssel Duo. Als ze tijdens optredens het podium betreden zingt het publiek altijd spontaan ‘Drommelse Jongen’ en vandaar dat na veel vraag en lang overwegen werd besloten dit nummer nieuw leven in te blazen en er een heuse Partymix van te maken.

Deze week dus de nieuwe Tip van Theet. A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 35-2023)

Robin Topper - Als de brandweer naar de kroeg Robin Topper (Sassenheim, 37) beroeps brandweerman in Haarlem en zanger uit de bollenstreek, is verheugd om zijn nieuwste single “Als de brandweer naar de kroeg” aan te kondigen. Dit nummer markeert zijn vijfde release en is een meeslepende en feestelijke toevoeging aan zijn groeiende muzikale repertoire. Met een unieke combinatie van zijn passie voor zingen en zijn toewijding als brandweerman, brengt […]

today28 augustus 2023 3


0%