Tip van Theet

Tip van Theet week 36-2023

today4 september 2023 13

Achtergrond
share close

Tip van Theet week 36-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Stevan Bloema – Honderdduizend vlinders’.

Stevan Bloema (Roodeschool – 30 jr) is geboren in het Groningse Roodeschool en is als klein jongentje zoals vele artiesten opgegroeid met Nederlands- en Duitstalige muziek. Tot de dag van vandaag luister hij niet anders, hier haalt hij zijn kracht, emoties en rust uit zegt Stevan.

Na zijn vorige single ‘Zeven seconden’ is Stevan nu weer terug met een prachtige nieuwe single, ‘Honderdduizend vlinders’. Dit is de eerste van een nieuwe reeks singles welke Stevan gaat uitbrengen met zijn nieuwe team.

“Er staat veel te gebeuren, want er gaat om de twee maanden een nieuwe single uitkomen”, aldus Stevan. “Ik heb het een tijdje iets rustiger aangedaan vanwege mijn werk en ook het plezier in het muziek maken was een beetje weg, maar sinds het uitbrengen van mijn vorige single ‘Zeven seconden’ heb ik het weer helemaal te pakken en heb ik rondgekeken voor een nieuw team rond mij heen en daardoor kwam ik in contact met Edward Beukers, die zeker geen onbekende is in het vak. Wij hadden gelijk een klik en samen met hem en o.a. mijn vaste plugger en producer hebben we een route uitgestippeld, dus jullie gaan veel van mij horen de komende maanden”, zegt Stevan.

“Het liedje ‘Honderdduizend vlinders’ is unaniem door ons team gekozen en we hopen hiermee de start te maken voor een prachtige nieuwe carrière. De tekst is geschreven door Robert Dorn die ook de compositie heeft gemaakt en mede door het mooie koorwerk van Esther Postma uit Leeuwarden is het een mooie productie geworden waarvan ik in ieder geval vlinders krijg”, aldus Stevan Bloema.
 
Deze week dus de nieuwe Tip van Theet. A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 36-2023)

Rachella Gijsbers - Jij speelt met vuur Al van kleins af aan is de uit Oss afkomstige zangeres Rachella Gijsbers bezig met dansen, zingen en muziek. Vanaf haar 16e nam ze met regelmaat de microfoon in haar handen op verschillende feestjes. De reacties op haar liedjes en optreden waren altijd zeer positief en dat voelde heel goed bij haar. Na lang wikken en wegen trok ze in 2021 uiteindelijk toch […]

today4 september 2023 3


0%