Tip van Theet

Tip van Theet week 37-2023

today11 september 2023 18

Background
share close

Tip van Theet week 37-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Denny Timmers – Mooier met jou’.

Denny Timmers (Zaltbommel – 41 jr.) is oorspronkelijk geboren in het Brabantse Berlicum maar tegenwoordig met zijn gezin woonachtig in het Gelderse Zaltbommel. Hij is opgegroeid met het Nederlandse lied. Vroeger stond er in huize Timmers dan ook altijd wel een Nederlandse radiozender of etherpiraat aan. Toen hij een jaar of 23 was trok hij de stoute schoenen aan en nam zijn eerste demo-cd op met Nederlandstalige covers van o.a. Jannes.

Mede daardoor kwamen er al snel boekingen voor zijn eerste optredens op feestjes en partijen.
Later kwam hij in contact met producer Kees Tel waarmee hij zijn eigen nummers produceerden.
O.a. “Ik krijg je naam niet uit m’n hoofd”, “Radeloos verlangen” en “Mijn lieve kleine meid” werden erg goed ontvangen door het publiek want Denny is een rasartiest in hart en nieren. Inmiddels is hij een mooi muzikaal pad aan het bewandelen en krijgt hij er steeds meer fans bij.

De tekst voor zijn nieuwe single ‘Mooier met jou’ is door Denny zelf geschreven en hij is hiermee naar volksproducer Martin Sterken gestapt.
Het is altijd een droom geweest voor Denny om zelf teksten te schrijven zodat het echt zijn “eigen” liedje is. Martin Sterken tekende voor de compositie en het arrangement.
Een pakkende tekst op een zeer dansbaar arrangement die wel eens hoge ogen zou kunnen gooien bij volks minnend Nederland en België!

Deze week dus de nieuwe Tip van Theet. A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 37-2023)

Mike Noye - Gypsy Girl Met ‘Gypsy Girl’ meldt Mike Noye (Tilburg, 43) zich weer terug met een hitgevoelige single. Het is de aanloop naar de release van zijn binnenkort te verschijnen album, waarmee Mike zijn 10-jarige jubileum viert. Dit zal gepaard gaan met een knalfeest op 16 september a.s. in Bar de Korenbloem in Tilburg, waar diverse artiesten acte de présènce zullen geven. ‘Gypsy Girl’ kwam wederom tot stand […]

today11 september 2023 12


0%