Tip van Theet

Tip van Theet week 38-2022

today20 september 2022 5

Achtergrond
share close

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Jessy Arjaans – Dat is liefde’.

Jessy Arjaans (Groningen – 33 jr.) is een enthousiaste allround zangeres welke geboren is in Rotterdam en tijdens haar optredens kan putten uit een breed repertoire aan hits uit de jaren 60, 70, 80, 90 (van Hazes tot Tina Turner) en releases van nu. Uiteraard aangevuld met haar eigen repertoire.

Begin dit jaar verraste Jessy ons met haar single ‘Ik heb altijd wat’ (Tip van Theet week 05-2022) en nu is het de beurt aan de opvolger, haar nieuwe single ‘Dat is liefde’.  
De tekst en muziek van deze gezellige meezinger zijn afkomstig van Olav Hesselmans en het arrangement en productie was in de vertrouwde handen van Niels Lingbeek.

De plaat is wederom lekker uptempo, en u weet, daar houden we van!

Deze week dus verkozen tot de nieuwe Tip van Theet en a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Pirke’s Favorietschijf vd week, 38-2022

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 38-2022, uitzending 445 voor dj Pirke). Marco Schuitmaker - Engelbewaarder De in Roden wonende Marco Schuitmaker laat na het succes van ‘Zomernacht In Griekenland’, ‘Kom Laat Je Horen’ en ‘Vuur en Vlam’ weer van zich horen met een gloednieuwe single genaamd “Engelbewaarder.” Deze oude bekende plaat is geschreven door Pierre Kartner en opnieuw geproduceerd door Marco Schuitmaker en Harald Queens.Marco is dan ook heel […]

today19 september 2022 119


0%