Tip van Theet

Tip van Theet week 38-2023

today18 september 2023 7

Background
share close

Tip van Theet week 38-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘De Havenzangers – Ik heb liever dat je nu gaat’.

De Havenzangers (Willem – 60 jr. en Wesley – 35 jr.) wonen beide in Apeldoorn.

Na herkenbare nummers zoals ‘Butterfly’, ‘Country dans’, ‘Jij bent de zon’ en ‘s Nachts na tweeën’ komen ze nu met een knaller van een opvolger genaamd ‘Ik heb liever dat je nu gaat’.

Vader Willem maakte deel uit van de originele formatie De Havenzangers waarmee hij grote successen behaalde. Na dit avontuur gaat hij met zoon Wesley het podium op als Mulder & Mulder. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van De Havenzangers, weten ze tijdens optredens keer op keer weer te verrassen en is het “Feest voor jong en oud“. Begin 2015 is de naam omgedoopt naar De Havenzangers.

Willem & Wesley staan al jaren voor feest, polonaise en gezelligheid en de mannen bezitten werkelijk alle bestanddelen die nodig zijn om feesttenten, kroegen en zalen om te bouwen tot een feestpaleis. Zij zijn dan ook de onbetwiste feestmeesters van dit moment en zijn na zoveel hitsingles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige feestcircuit.

De chemie tussen De Havenzangers en het creatieve brein van hitschrijver Emile Hartkamp heeft geresulteerd in het volks klinkende feest nummer ‘Ik heb liever dat je nu gaat’. De productie was in handen van Emile Hartkamp en Norus Padidar.

Deze week dus de nieuwe Tip van Theet. A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Tip van Theet

Tip van Theet week 37-2023

Tip van Theet week 37-2023Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Denny Timmers – Mooier met jou’.Denny Timmers (Zaltbommel – 41 jr.) is oorspronkelijk geboren in het Brabantse Berlicum maar tegenwoordig met zijn gezin woonachtig in het Gelderse Zaltbommel. Hij is opgegroeid met het Nederlandse lied. Vroeger stond er in huize Timmers dan ook altijd wel een Nederlandse radiozender of etherpiraat aan. Toen hij een jaar of 23 was trok hij […]

today11 september 2023 18


0%