Tip van Theet

Tip van Theet week 39-2022

today26 september 2022 18

Background
share close

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Diego Holzken – Laat me niet langer dromen’.

Diego Holzken (Sittard – 29 jaar) speelt van jongs af aan muziek een belangrijke rol in zijn leven. Hij was altijd bezig met zingen en het draaien van muziek. Op feestjes stond hij vaak met een microfoon in zijn hand liedjes te zingen.


In het najaar van 2015 was Diego op vakantie in Spanje waar op dat moment in een hotel verderop een artiestenreis plaatsvond. De organisator van deze reis vroeg hem om een liedje te komen zingen. Dit was de kans om zijn stem te laten horen aan een groter publiek en hij zong het nummer ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ van Wolter Kroes.
Dit optreden leverde hem veel positieve reacties op en hij besluit serieus verder te gaan met zijn zangcarrière.

Eind 2017 verscheen zijn debuutsingel ‘Alleen jij’ welke geschreven en geproduceerd werd door Manfred Jongenelis. Eind 2019 scoorde Diego met zijn singel ‘Hoe kan ik je hart bereiken’ en precies twee jaar geleden (week 39-2020) met ‘Samen met jou’. Allen werden “bekroond” tot Tip van Theet.

Diego zijn nieuwe singel welke is geschreven en geproduceerd door Manfred Jongenelis in samenwerking met Carlo Verkooijen is een lekker vrolijk en uptempo nummer en uiteraard ook weer verkozen tot Tip van Theet op Radio Twilight.

Vanaf a.s. donderdag 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Tip van Theet

Tip van Theet week 38-2022

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Jessy Arjaans – Dat is liefde’.Jessy Arjaans (Groningen - 33 jr.) is een enthousiaste allround zangeres welke geboren is in Rotterdam en tijdens haar optredens kan putten uit een breed repertoire aan hits uit de jaren 60, 70, 80, 90 (van Hazes tot Tina Turner) en releases van nu. Uiteraard aangevuld met haar eigen repertoire. Begin dit jaar verraste Jessy ons met haar […]

today20 september 2022 7


0%