Tip van Theet

Tip van Theet week 39-2023

today25 september 2023 4

Achtergrond
share close

Tip van Theet week 39-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Yosee – Deel jij deze nacht met mij’.

Yosee (‘s-Hertogenbosch – 53 jr. jong) is geboren als José van Uden en was als kind altijd al gefascineerd door de muziek. Op jonge leeftijd nam ze al deel aan talentenjachten en play back shows en wist deze vaak te winnen. Onlangs nog vierde Yosee haar 12½ jarig artiestenjubileum.

Begin vorig jaar kwam zij al met een topper, genaamd ‘Ik heb het helemaal gehad met jou’ (TvT week 02-2022) en in augustus volgde ‘Over een uur’ (TvT week 32-2022) en afgelopen juni verscheen een prachtig duet samen met William Burg (‘Lange nacht’).

De populaire Bossche zangeres laat nu wederom van zich horen met de heerlijke dansbare en zeer verassende single ‘Deel jij deze nacht met mij’. Na het succesvolle duet met William Burg werd het dan ook weer tijd voor een solo single. De productie lag in handen van onze hofleverancier Frank Verkooyen. “Mijn zangcarrière begon ooit met Frank Verkooyen, maar ik had tot op heden nooit een single met Frank als producer gemaakt. Ik kom Frank vaak tegen tijdens optredens in het land en hij is een ontzettende toffe collega. Daarom ben ik blij dat hij nu eindelijk eens een Yosee single heeft geproduceerd” vertelt de zangeres enthousiast.

Wederom een vrolijke dansbare single zoals we dat van Yosee gewend zijn.

Deze week dus verkozen tot de nieuwe Tip van Theet en a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 38-2023)

Dennis van Dam - Bella Helena We gaan nog even lekker nazomers genieten met Dennis van Dam (Hellendoorn, 44) zijn nieuwe single 'Bella Helena'. Niemand is het ontgaan dat Dennis niet stil zit en vorig jaar met ‘C’est la vie’ al een dikke zomerklapper op zijn naam had geschreven. Dit jaar knalde Dennis door en na de single 'Ik heb je niet de hemel beloofd' en een top25 notering bij […]

today18 september 2023 2


0%